Dzięki za opinie!![]()
To kolejna klatka z właśnie obrabianego materiału
5.
Świetny pomysł, mnie się podoba, nawet bardzoBrawo. Twoje logo zgrabnie się komponuje.
Prosze dodaj coś jeszcze.
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 26-10-2014 o 18:57
5. Bardzo fajny kadr, myślę, że młodzi docenią.![]()
Tu jest klimat BRAWO
1 to jedyne zdjęcie warte uwagi.
Reszta po prostu prezentuje sobą bajzel...nie bardzo wiadomo o co chodzi tak na prawdę
A na plus podpis, taki subtelny, dyskretny...
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Już szanowny kolego rozwijam:
jak już pisałem
1 spoko
2 nie bardzo wiem co chciałeś pokazać. Pannę/mężatkę? Baloniki? Motolotnię? *
*niepotrzebne skreślić.
3 Podobnie. Bardziej moją uwagę skupił twój podpis i szlaczek na ścianie/ tapecie czy cokolwiek to jest po prawej stronie niż ci co się migdalą po środku.
4 Za dużo krzaków od góry i znów ten subtelny podpisik...
5 Znów kryptoreklama. Tak na marginesie czemu leżą? Zdjęcie pogrzebowe?
6 Bajzel na pierwszym planie. Odwraca uwagę od przesłodzonego, zbyt centralnie umieszczonego tła/ drugiego planu. Może to i lepiej.
7 To samo. Pogrzebowo-ślubne. I znów ten napis. Zdecydowanie odwraca uwagę od reszty zdjęcia która komuś mogłaby się spodobać.
8 za dużo krzaków od góry, zbyt centralnie i nieostro. Czarny wyszczupla a dziewczyna tęga nie jest. No i wygląda jak wygląda.
Subiektywnie rzecz biorąc...
Ostatnio edytowane przez trothlik ; 22-11-2014 o 00:22
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".