Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: YongNuo YN-460II

Domyślnie Odp: YongNuo YN-460II

Nie kupiłem tej YN-560EX Speedlite ponieważ doczytałem że nie ma pełnej automatyki TTL na sankach aparatu? Czy lampa która sprosta moje oczekiwania to YN-565EX II. Tak jak wcześniej wspomniałem będę używał do fotografii wnętrz a także w sytuacji kiedy np będę chciał wykonać fotografie członków rodziny lub znajomych w wnętrzu mieszkania ale wieczorową porą.

Cytat Zamieszczone przez lukaszfatyga Zobacz posta
    Czy lampa która sprosta moje oczekiwania to YN-565EX II
    Sprosta.
    Droższy model doda Ci HSS (synchronizacja z czasami krótszymi niż 1/200) a to w ciemnym wnętrzu nie będzie potrzebne.

@ fotopstryczek, dziękuję tym razem zamówione

Sama zastanawiałam się nad zakupem lampy YongNuo do mojej 6stki, będę wdzięczna za kilka słów jak się sprawuje

Lampa YN-565EX II. Na obecną chwilę jestem zadowolony, eksperymentuje, analizuje

Odbijałem ostatnio błysk od ścian przy autoportrecie i efekt jest znacznie naturalny niż lampą wbudowaną. Ćwiczyłem wykonywanie zdjęć wnętrza, wyzwalam za pomocą pilota aparat z lampą na sankach skierowaną w górę głównie po to żeby rozjaśnić cienie, fotografia nabiera żywszych barw. To są tylko słowa, za tydzień lub dwa wybieram się na sesję zrealizowanego projektu wnętrz apartamentu, zależy to tylko i wyłącznie od zakupienia obiektywu szerokokątnego. Wtedy mogę odesłać cię do siebie na stronę.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów