Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 114

Wątek: Jak zacząć fotografować śluby.?

Coś już napisał
    Miasto
    niewielka

Domyślnie Odp: Jak zacząć fotografować śluby.?

Poniewaz czasem informacje podane wprost slabo wchodza, moze przypowiesc? "Zyl w owym miescie pewien czlowiek, ktory cierpial niedostatek tak, ze musial jesc soczewice bez oliwy i pic najtansze wino. Przybyl ow maz na rynek tego miasta, stanal posrod tych, ktorzy sprawiali wozy i rydwany do wyscigow, pozdrowil ich i rzekl: bracia, nie chce juz cierpiec niedostatku, jesc soczewicy bez oliwy i pic kwasnego wina, lecz chce uczynic swoj zywot na podobienstwo waszych. Znalazlem w szopie ojca mego mlotek i pile wyszczerbiona i pragne w szopie owej sprawiac wozy i rydwany do wyscigow, pic wina slodkie i jesc tlusto jako i wy czynicie. Rzeknijcie mi bracia, jak mam poczynac, gdzie szukac woznicow, ktorzy kupowac beda rydwany moje? Lecz oni szydzili z niego, a potem rzekli mu: wez sie ogarnij czlowieku, idz i nie grzesz wiecej. Albowiem rydwan widziales jedynie w cyrku i poczynasz rzecz cala od d... strony."
    Ostatnio edytowane przez roja ; 24-10-2014 o 09:16

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Lubię to!!!!

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

gdzie jest przycisk "pomógł"??
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Początki nałogu
    Miasto
    Kielce/fr

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

tos pojechal Roja po temacie - genialne!
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Cytat Zamieszczone przez roja Zobacz posta
    Poniewaz czasem informacje podane wprost slabo wchodza, moze przypowiesc? "Zyl w owym miescie pewien czlowiek, ktory cierpial niedostatek tak, ze musial jesc soczewice bez oliwy i pic najtansze wino. Przybyl ow maz na rynek tego miasta, stanal posrod tych, ktorzy sprawiali wozy i rydwany do wyscigow, pozdrowil ich i rzekl: bracia, nie chce juz cierpiec niedostatku, jesc soczewicy bez oliwy i pic kwasnego wina, lecz chce uczynic swoj zywot na podobienstwo waszych. Znalazlem w szopie ojca mego mlotek i pile wyszczerbiona i pragne w szopie owej sprawiac wozy i rydwany do wyscigow, pic wina slodkie i jesc tlusto jako i wy czynicie. Rzeknijcie mi bracia, jak mam poczynac, gdzie szukac woznicow, ktorzy kupowac beda rydwany moje? Lecz oni szydzili z niego, a potem rzekli mu: wez sie ogarnij czlowieku, idz i nie grzesz wiecej. Albowiem rydwan widziales jedynie w cyrku i poczynasz rzecz cala od d... strony."
    W tym momencie moderator powinien zamknąć temat

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

broń Boże, ale Hydepark jak najbardziej.....
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Ani zamykanie, ani hydepark. Przewiduję szybką samoistną śmierć tego wątka .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez roja Zobacz posta

Hahahahaha

Coś już napisał Awatar marcin_g
    Miasto
    Siedlce

Cytat Zamieszczone przez krzyssp Zobacz posta
    Wydajesz się ciągle nie rozumieć najważniejszego - to że posiadasz aparat i obiektyw to dopiero początek. Potrzebujesz dużo ponad to, oprogramowanie, dobry komputer oraz zdjęć, które sprawią że ludzie zechcą Ci zapłacić. Gdyby się okazało że miałeś/masz styczność z fotografią, możliwe że wystarczy mniej pracy niż jakbyś miał zacząć "od zera".
    A czy ja napisałem że już zaczynam pracę? Czy napisałem że chciałbym zacząć?

Pewnie znów zostanę zlinczowany, ale właśnie wczoraj zakupiłem canona 85mm f1.8. Jak sądzicie dobry wybór jak dla takiego amatora jak ja?

A i jak możecie to poproszę jeszcze o podpowiedź. Zamierzam kupić 70-200mm 2.8 i gdybam między Canonem, a Tamronem. Oczywiście poczytałem na forum tu i nie tylko i nadal nie wiem który z nich wybrać, bo tematy są napisane konkretnie, ktoś tam postawił pytanie, a użyszkodnicy jak zwykle pierdu pierdu o czym innym. Może mi ktoś napisać jakieś uwagi na temat tych obiektywów. Najlepiej niech będzie to ktoś kto pracował.

Z góry dziękuję.

A wątek niech umiera

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów