Cytat Zamieszczone przez marcin_g Zobacz posta
A czy ja napisałem że już zaczynam pracę? Czy napisałem że chciałbym zacząć?
także:

Cytat Zamieszczone przez marcin_g Zobacz posta
Z braku pracy i ciągłego poszukiwania etatu, który poprawiłby moją sytuację finansową, postanowiłem zająć się fotografią. Wybrałem tylko jeden kierunek jest nim "Fotografia ślubna". Tutaj pytanie do doświadczonych członków forum. Oczywiście nikogo nie chcę zmuszać do podpowiadania mi, ale z doświadczenia na różnych forach proszę was o nie wylewanie swoich żali i frustracji, zaoszczędźmy czas na coś innego.
Dla mnie słowa postanowiłem, wybrałem są dość jednoznaczne. Napisałeś też o kiepskiej sytuacji finansowej co w całości daje dość jednolity przekaz - będe robił śluby i to lada moment.
Kilka osób w dosyć dosadny [czasami celowo] sposób próbowało dosyć rzeczowo odwieźć Cię od tego pomysłu na życie mając na uwadze okoliczności, które przedstawiłeś - sytuacja finansowa, Twoje dotychczasowe doświadczenie, posiadany sprzęt.

Teraz widzę fochy i grymasy z Twojej strony. To oznacza tyle, że ludzie z forum do których zwróciłeś się o pomoc za przeproszeniem gó..no wiedzą bo Ty i tak zrobisz po swojemu.
Kilka osób dało Ci konkretne pomysły na to jak zacząć, ale widzę, że te zignorowałeś. Co więcej w sieci jest pierdyliard źródeł z odpowiedziami na KAŻDE z Twoich pytań.

Także śmiało rób, jak uważasz i czujesz. Mam nadzieję, że Ci się uda.