Nowe "krówsko" od Canona.
Canon Professional Network - Canon reveals superb 4K ultra-telephoto cine-servo zoom lens
Parametry i rozmiary imponujące.
O cenę lepiej nie pytać.
Nowe "krówsko" od Canona.
Canon Professional Network - Canon reveals superb 4K ultra-telephoto cine-servo zoom lens
Parametry i rozmiary imponujące.
O cenę lepiej nie pytać.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
78.000 USD - ujdzie![]()
CMEHA - reszta to upgrade
Amator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb
Ładne cacko, zawsze można zrobić zrzutę i rozpisać grafik ;]
Cyfrowo i tradycyjnie.
Przecież megazoomy są nic nie wartymi amatorskimi szkłami!
Ale czy zauwazyliscie, ze to pierwszy megazoom w kolorze czarnym? Skad taka zmiana???Chyba farby na niego zabraklo...
A tak na serio, to juz widze jak to cacko kalibruja u nas na Zytniej![]()
Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 17-10-2014 o 14:19
Nie jest to pierwszy zoom w kolorze czarnym. Był już np 30-300mm. Taką kolorystykę mają obiektywy dla videomaniaków: Canon Professional Network - Lenses
C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
www.cobalt.fr.pl
Ale pasek czerwony jest więc nie powinno tak źle.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Przy takiej ogniskowej, to jakby nie bylo i tak konkurencja siada![]()