Fanie 1 - "U Zbycha" ??? gdzie to było? może świeczkę na fundamentach chociaż...
Fanie 1 - "U Zbycha" ??? gdzie to było? może świeczkę na fundamentach chociaż...
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Nie mógł Malkovic przywieść paru $$$? Albo ci wszyscy "przejęci" nie mogli się zrzucić? Przecież dla sztuki i tolerancji podobno nie ma zbyt wielkich wyrzeczeń
już po ptokach - był klub i nie ma klubu - komornik był z mojej wsi - strach pomyśleć co bedzie jak mnie namierzy ;-)
hmm dzisiaj a raczej wczoraj byłem w "mieście" i poznałem sprawę z długiem otóż miasto nie dość że drakońsko podwyższyło czynsz to zwlekało z wystawieniem faktur aż kwota która urośnie będzie przekraczała możliwości spłaty 6 mc nie wystawiali faktur tłumacząc się bele czym ...... jak się okazuje można załatwić wszystko jak się chce .....
W ostatnim "Przekroju" jest dobry artykuł o klanie rodziny Gesslerów (restauratorzy z Warszawy) i o pewnych długach za lokal właśnie - mam nadzieję, że do ich tyłka też jednak się ktoś dobierze, bo jeśli nie to oznaczać będzie nic innego jak tylko nierówne traktowanie podobnych spraw (dłużników)... a to już nieładnie....
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....