Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: [Medzikst25]Pierwszy raz weselnie

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie Odp: [Medzikst25]Pierwszy raz weselnie

Cytat Zamieszczone przez Medzikst25 Zobacz posta
    No właśnie zauważyłam że większość potrafi wyśmiewać i uważają siebie za najlepszych chyba od urodzenia. Cóż... taki naród

--- Kolejny post ---

Nie napisałam nic ani nawet nie wspomniałam o grześciowym chwaleniu. Może raczej mam na myśli kulture bo... wystarczy napisać nie ładne nie podoba się a nie robić jazdę taką jak Ty !
    I po co krzyczysz? Wstawiłaś zdjęcia więc chyba po to żeby je ocenili inni.
    Więc się nie strzelaj focha jak ktoś wystawi ci niepochlebną recenzję.
    Sam wstawiłem tu sporo zdjęć moim zdaniem dobrych, ale koledzy objechali je niemiłosiernie. Bo się okazało że były fajne tylko w moim odczuciu. (zwrócili mi uwagę na: kompozycję, obróbkę balans bieli, niedokadrowanie, ucięte postacie, palce, ręce... można mnożyć w nieskończoność)
    Mogłem wstawić ja na fejZbuka i dostałbym same pochwały. Jednak nie o to przecież chodzi. Przeczytałem opinie i następne foty były ciut lepsze, następne jeszcze lepsze. A te co zrobię jutro będą lepsze niż te z wczoraj. Bo się uczę i nie robię scen jak komuś się mój dorobek nie podoba.
    Co do twoich zdjęć to napisałem ci moją subiektywną ocenę. A co z nią zrobisz to twój biznes.
    Ostatnio edytowane przez trothlik ; 15-10-2014 o 15:13
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Uprawnienia umieszczania postów