Autorem zdjęć jest kobieta.
Zdjęcia pochodzą z wesela znajomych, na którym była.
Są to jej pierwsze próby.
Autorem zdjęć jest kobieta.
Zdjęcia pochodzą z wesela znajomych, na którym była.
Są to jej pierwsze próby.
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
kiedys nie mialo,terz za rogiem czai sie ...gender
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Dla mnie ma. Już pomijam wychowanie w domu, ale to już w szkole podstawowej uczono aby do ludzi zwracać się w odpowiedniej formie. Jak ciężko niektórym zrozumieć sens postów, ech...
Sam nie zrozumiałeś to się nie czepiaj. Nie ma znaczenia czy kobieta czy facet robi zdjęcia jeżeli są to gnioty. I tyle.
A ty napisałeś że robiła je kobieta czyli że co? Przez grzeczność chwalić? To nie Korea Północna. Zdjęcia są liche i tyle. Bez znaczenia czy autor jest kobietą czy facetem.
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
a może warto spróbować, zaryzykować, pójść na całość. No bo wiesz...jak nie spróbujesz, to...
Nie musisz od razu brać poważnego zlecenia. Zaproponuj komuś, że wykonasz fajne zdjęcia ze ślubu i wesela, zupełnie za darmo. Ja tak zrobiłem i nie żałuję, ponieważ na kolejne zlecenie, poszedłem już mniej zestresowany.
Nie wolno bać sie nowych doświadczeń oraz wyzwań.
Inna sprawa, to to, że Ty musisz znać swoje umiejętności i nie zawalić jakichś kluczowych scen, po prostu musisz wiedzieć jak dobrać ekspozycje w różnych sytuacjach, no ale skoro udzielasz sie na CB, to chyba to potrafisz...![]()
5D, 2x6D, 16-35/4ISL, 20/1.4A, 24-70/2.8LII, 24-85/3.5-4.5, 50/1.4, 50/1.8STM, 55/1.8, 85/1.8, 135/2L, 200/2.8LII, 70-300 4-5.6II, 100-300/5.6L, 400/5.6L
600EX-RT, 430EXII, 568EXII
CX241, i1DisplayPro, L850, SC-P600
Jak by ktoś nie zauważył w pierwszych postach do autorki zwracano się w rodzaju męskim, stąd właśnie całkiem słuszny przytyk namoamo...
Koleżanka w innym temacie pisała, że jest to jej pierwsza okazja do zdobycia pierwszych szlifów i jako takie je należy postrzegać![]()
Czasami jedynym wyjściem jest wyjście na piwo
6D+40D jakieś szkła i jakieś lampy
Po pierwsze nie jestem On tylko Ona. Po drugie lustrzankę mam od miesiąca na weselu byłam u znajomych i przy okazji zrobiłam kilka fotek. Ciekawe czy Wasze fotki na samym początku były takie super skoro potraficie tu na tym forum tak na prawdę tylko negować i wyśmiewać. Może trochę kultury ? nie podoba się fotka to ok wystarczy napisać a nie wyśmiewać się.
Dziękuję co niektórym za wyrozumiałość. A innych proszę lepiej o nie wypowiadanie się skoro uważają się za najlepszych od samego początku.