Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: [Medzikst25]Pierwszy raz weselnie

Mieszany widok

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie Odp: [Medzikst25]Pierwszy raz weselnie

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Dla mnie ma. Już pomijam wychowanie w domu, ale to już w szkole podstawowej uczono aby do ludzi zwracać się w odpowiedniej formie. Jak ciężko niektórym zrozumieć sens postów, ech...
    Sam nie zrozumiałeś to się nie czepiaj. Nie ma znaczenia czy kobieta czy facet robi zdjęcia jeżeli są to gnioty. I tyle.
    A ty napisałeś że robiła je kobieta czyli że co? Przez grzeczność chwalić? To nie Korea Północna. Zdjęcia są liche i tyle. Bez znaczenia czy autor jest kobietą czy facetem.
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Cytat Zamieszczone przez trothlik Zobacz posta
    Sam nie zrozumiałeś to się nie czepiaj. Nie ma znaczenia czy kobieta czy facet robi zdjęcia jeżeli są to gnioty. I tyle.
    A ty napisałeś że robiła je kobieta czyli że co? Przez grzeczność chwalić? To nie Korea Północna. Zdjęcia są liche i tyle. Bez znaczenia czy autor jest kobietą czy facetem.
    Ręce opadają.. co jest z Toba, trothlik??
    Napisałem że kobieta żeby np kolega Polish nie pisał już w rodzaju męskim. W innym temacie tez do niej pisano per On.
    Napisałem że wesele znajomych żeby nie było już debilnych pytań o pieniądze.

e o t ...

Uzależniony Awatar trothlik

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    W innym temacie tez do niej pisano per On.
    Wybacz ale ksywka nie jest jednoznaczna, czy to Ona czy On.
    Więc jeżeli kogoś uraziłem tym Ona/On to przepraszam. Bardziej zwróciłem uwagę na treść zdjęć.
    Myślałem że chodzi tu o komentowanie ich a nie grzecznościowe chwalenie.
    Jeżeli ktoś wstawia zdjęcia z prośbą o opinię to wstawiam swoją opinię.
    I cytując klasyka: "Jeżeli boisz się odpowiedzi to nie zadawaj pytań".
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Uprawnienia umieszczania postów