Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Monitory powystawowe

Domyślnie Monitory powystawowe

Witam, natrafiłem na stronie eizo na możliwość zakupu monitorów powystawowych

"W Alstor dostępna jest pula monitorów, które były używane do celów demonstracyjnych podczas wystaw, warsztatów czy szkoleń. Monitory te NIE SĄ WADLIWE, ani wyeksploatowane, sprzedajemy je chętnym po obniżonej cenie."

Skontaktowałem się z nimi i zarezerwowałem sobie 2 monitory, z których wybrać chcę jeden.

O to monitory:

CG246 ilość godzin: 1132, Rok produkcji 2013, Uwagi: Rysa na stopce, Brak płyty CD, Gwarancja: 4lata Cena: 4,5 tys

Pan z którym rozmawiałem, mówi że brak płyty nie jest problemem ponieważ można ściągnąć wszystko ze strony.
    Poinformował mnie również, że wbudowany kalibrator dobrze skalibruje monitor, że nie ma potrzeby aby kupować i kalibrować zewnętrznym kalibratorem takim jak np: X-Rite i1Pro. Czy jest to prawda ?

CG245 ilość godzin: 73, Rok produkcji 2010, Uwagi: pudełko zastępcze, Brak płyty CD, Gwarancja: 3lata Cena: 4tys

Co o tym myślicie, oferta kusząca, skłaniałbym się oczywiście ku CG246
    Proszę o wasze opinie.

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie Odp: Monitory powystawowe

Ten cg245 to jak nowka ...

Pełne uzależnienie
    Miasto

Domyślnie Odp: Monitory powystawowe

Cytat Zamieszczone przez lukasz0410 Zobacz posta
    CG246 ilość godzin: 1132, Rok produkcji 2013, Uwagi: Rysa na stopce, Brak płyty CD, Gwarancja: 4lata Cena: 4,5 tys

Pan z którym rozmawiałem, mówi że brak płyty nie jest problemem ponieważ można ściągnąć wszystko ze strony.
    Poinformował mnie również, że wbudowany kalibrator dobrze skalibruje monitor, że nie ma potrzeby aby kupować i kalibrować zewnętrznym kalibratorem takim jak np: X-Rite i1Pro. Czy jest to prawda ?
    Tak, jest to prawda.

http://www.eizo.pl/monitor/coloredge-cg246/

MVA.PL • Zobacz wątek - cx240 vs cg246

Uprawnienia umieszczania postów