Nie będę już nigdy jadł parówek. Bo jak sobie pomyślę, że jakaś pinda w sklepie mięsnym, na zapleczu tak sobie .....
Nie będę już nigdy jadł parówek. Bo jak sobie pomyślę, że jakaś pinda w sklepie mięsnym, na zapleczu tak sobie .....
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
heheh, no ja mam uraz do parowek od czasu jak mi ktos kiedys naopowiadal z czego sa robione.![]()
eee, jeszcze nikt od tego nie zachorował...Zamieszczone przez pazurek
BTW, zawsze tak chyba było - dziadek mi opowiadał, że jak były 'trudne czasy' to rzeźnicy wiejscy jak się zdarzyło, że jakieś zwierze tam padło/zdechło w gospodarstwie to szybko zanim jeszcze ciepłe przerabiali je na towar i szło na handel :-D
bo "flaczek" się zdejmuje przed konsumpcjaZamieszczone przez Zielony
Are you brave enough?
Taaa, a pamiętasz jeszcze brudnego wieprza Muflon ?Zamieszczone przez muflon
Tam takie parówki to pewnie jakaś II liga ;-)
http://web.archive.org/web/*/http://...udnywieprz.com
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
O co chodzi z kolei z brudnym wieprzem?? :-D
Z tego linku ma coś wynikać?
Brudnywiepsz to bylo cosDzisiejsza mlodziez tego nie zrozumie ;-)
(niestety w web archive sie za duzo nie ostalo)
Co prawda nie znam tematu, ale spodobala mi sie jedna strona z archiwum:Zamieszczone przez muflon
http://web.archive.org/web/200109221...dnywieprz.com/
![]()
Zamieszczone przez pazurek
"Strona zostala usunieta !Info do wlasciciela: Baranie tylko mi jeszcze raz sie pokaz na serwerze"