Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Zakup aparatu i wyposażenia do robienia zdjęć galanterii skórzanej

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Zakup aparatu i wyposażenia do robienia zdjęć galanterii skórzanej

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    A gdzie robią kursy na taki mentorski ton?

Dajcie spokój, do wszystkiego można dojść przy odrobinie zacięcia i niewielkiej pomocy forumowiczów.
    Dokładnie. Forum, a w szczególności to podforum jest po to żeby zadawać wszelkie pytania. Jeśli komuś to nie odpowiada - nie zaglądam, nie komentuję - kropka.

BTW: jeszcze nie słyszałem żeby jakiś kurs zrobił z kogoś fotografa.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Domyślnie Odp: Zakup aparatu i wyposażenia do robienia zdjęć galanterii skórzanej

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    jeszcze nie słyszałem żeby jakiś kurs zrobił z kogoś fotografa.
    Ani książka/poradnik też nie pomoże.Dostałem wjako prezent taką księgę mądrości uznanego fotografa "produktowego".
    Wyladowała w koszu po 2 godzinach.Książka adresowa do amatorow ,a wyposażenie i porady jak dla studia marketinu.
    To co chciałem sfotografowałe nieprofesjonalnie ,ale z efektem ,który chciałem uzyskać : metodami i wyposazniem garażowym,
    oczywiście po wielu próbach.
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Jeśli mieszkasz blisko Ostrowi Mazowieckiej to daj znać na PW. Pokażę w praktyce co i jak, ale na dobrą sprawę to da radę wykonać to nawet przy pomocy lampy repo, plexy i białej blendy nawet z kawałka styropianu. Może uzyskasz pod spodem delikatnie większy cień, ale... Kolejna sprawa to szara karta, RAW i obróbka na poziomie minimalnym. Ot i cały problem. Aparat fotograficzny jak wyżej. Taki który pozwala na zapis w formacie "nie obrobionym". Generalnie zacznijmy od budżetu.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów