Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Nowe 20D-Czy jestfolia ochronna?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jesli az tak nie ufacie swoim sprzedajacym ze musicie sprawdzac czy aparat na pewno nie byl uzywany (folie), czy pudelko nie bylo otwierane itp to mam propozycje: albo zmiencie sprzedawce na takiego, ktoremu jestescie w stanie zaufac, albo zmiencie swoje paranoidalne podejscie .

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Jesli az tak nie ufacie swoim sprzedajacym ze musicie sprawdzac czy aparat na pewno nie byl uzywany (folie), czy pudelko nie bylo otwierane itp to mam propozycje: albo zmiencie sprzedawce na takiego, ktoremu jestescie w stanie zaufac, albo zmiencie swoje paranoidalne podejscie .
    :-D :-D :-D

Ja tam o niczym takim nie wspominałem, że może mój aparat był używany.
    Pachniał nowością!!!

BTW, jakiego sprzedawce masz na myśli?? może tommy_j ??

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    Ludzie ktorzy w ten sposob szukaja na sile dziury w calym (czyli paranoidalnie "oby moj nowiutki za kupe tysiaczkow aparacik na pewno nie byl dotykany" ) to powinni raczej w salonach firmowych kupowac sprzet, z uczynnym "Specjalista d/s Obslugi Klienta" i z co najmniej dwudziestoma na kwadrans zapewnieniami o skutecznosci gwarancji .
    Bez urazy oczywiscie 8)

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    :-D :-D :-D

Ja tam o niczym takim nie wspominałem, że może mój aparat był używany.
    Pachniał nowością!!!

wesze spisek - ktos celowo pozbawia nowki folii - moze bedzie je potem opychac na allegro? albo naklejal na staruszki, wciskajac kit, ze z folia sa nowkami? trzeba powolac Komisje Sejmowa lub co najmniej ankiete zrobic (ankiete o dowolnym temacie )
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Domyślnie

Witam! Vitez, dlaczego normalne pytanie nazywasz szukaniem dziury w całym, czy jakąś nieufnością do sprzedawcy? Ja akurat swojemu ufam, bo przez okres ostatnich 4 lat tylko u niego kupowałem (HP 625, Fuji s602, Fuji s7000)! Tak , jakbyś miał moze odrobinę pretensji, że ktoś o coś pyta! Nie sądzisz, że to ludzka , po prostu, dociekliwość?
    Skoro jeden fociarz ma folię a inny nie, to może warto zapytać, dlaczego tak jest- i tyle! To chyba nie jest (brak foli) spisek żydowski.Tak przecież powiedzieliby ci, którzy nie lubią pytań i na wszystko mają jedną odpowiedź!;-)
    Może ktoś ma jakąś sensowną odpowiedź?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kołaj
    Witam! Vitez, dlaczego normalne pytanie nazywasz szukaniem dziury w całym, czy jakąś nieufnością do sprzedawcy?

Bo wg mnie to pytanie nie jest normalne tylko paranoidalne szukanie dziury w calym i nieufnosc.
    Wg ciebie pytanie jest normalne i OK - masz prawo tak sadzic. Jakze swiat bylby nudny jakbysmy wszyscy mieli identyczne zdanie.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Skoro jeden fociarz ma folię a inny nie, to może warto zapytać, dlaczego tak jest- i tyle!
    "Bo to panie na lalegru jakim sprzedaja takie ze to sie niby nierysuwoc mojo te zaswietlacze"

To chyba nie jest (brak foli) spisek żydowski.
    Moje canony (2x 300D/20D zakupione w USA) nie mialy zadnych "folijkuf" na wyswietlaczach... Na 20D mam obecnie piekne porysowanko kluczami i mnie to naprawde kompletnie zwisa. To jest tylko aparat
    ...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

!!!! W CANONACH 350,20,30,5 NIE MA FOLII NA WYŚWIETLACZACH !!! 30d mają plombowane pudełka i nikt nie ma prawa zaglądać podczas transportu do środka.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Bywalec
    Miasto
    Niemcy

Domyślnie

350'tka kupowana w niemczech, nieruszane pudelko - wyciagniete z srodka sterty z okolo 20..30 pudelkami - nie bylo ani plomby ani folii na wyswietlaczach.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    !!!! W CANONACH 350,20,30,5 NIE MA FOLII NA WYŚWIETLACZACH !!! 30d mają plombowane pudełka i nikt nie ma prawa zaglądać podczas transportu do środka.
    Może teraz nie ma? Jak kupowałem to jeszcze były

A to niedobry canon, na foliach już nawet oszczędza...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów