Pokaż wyniki od 21 do 30 z 63

Wątek: gdzie najlepiej kupić canon 6d ?

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie Odp: gdzie najlepiej kupić canon 6d ?

Najpierw piszesz z powątpiewaniem , że "Gwarancja - gość pisze że oni tak to załatwiają - idę do serwisu canona z gwarancją podbitą przez sklep w UK, powinni przyjąć na podstawie zakupu w UE, jak nie przyjmą to mogę wysłać do UK na ich koszt i tam serwis naprawia albo ... mają umowę w ramach UE i mogę naprawiać za kasę w serwisie w Polsce, wziąć rachunek i sprzedawca zwraca mi kasę z Canona UK za naprawę." (swoją drogą dziw bierze, że wierzysz w te dyrdymały o umowach i zwrotach pieniędzy ale nie mam siły wyprowadzać Cię z błędu), po czym teraz twierdzisz, że zamiast na all, wolisz kupić skąd indziej i mieć pewność naprawy przez serwis na żytniej...
    Najpiew piszesz, żeby przycisnąć sprzedawców za 5,6 z allegro a zaczną zeznawać, że to sprzęt z usa - mógłbyś takowych wskazać? Mają "swój serwis" i oni naprawiają?
    Kompletne pomieszanie z poplątaniem z dodatkiem braku wiedzy jak to wszystko działa i funkcjonuje o co oczywiście ciężko mieć do Ciebie pretensje - takich trafiałeś którzy nawijali Ci przedziwny makaron na uszy. Nawet nie wiem czy chcę dalej w tej dyskusji uczestniczyć ...
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 24-09-2014 o 12:20

Uprawnienia umieszczania postów