Pokaż wyniki od 1 do 10 z 63

Wątek: gdzie najlepiej kupić canon 6d ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: gdzie najlepiej kupić canon 6d ?

a normalnym sklepie się już nie da?
    w Fotoplusie też kosztuje poniżej 6k

Pełne uzależnienie
    Miasto

Cytat Zamieszczone przez janpuzon Zobacz posta
    j/w
    najtaniej i najpewniej. Nowy.Jeszcze jakby były jakieś raty małe, ale bez też może być.
    W internetowych sklepach specjalizujących się w sprzęcie foto-wideo. Przerabiałem zakupy w Cyfrowe.pl, Proclub, Foto-Plus i nie mam żadnych zastrzeżeń. Te trzy wymienione posiadają również sklepy stacjonarne. Unikaj zakupów w elektromarketach typu RTV EURO AGD, Saturn czy Media Markt bo kupując tam sprzęt nowy, może okazać się że kupujesz używany Kupił w elektromarkecie aparat za 11 tys. zł. Ktoś wcześniej zrobił nim 23 tys. zdjęć!

Cytat Zamieszczone przez Fotopstryczek Zobacz posta
    Jakiś czas temu szukałem smartfona, znalazłem dobrą ofertę na allegro, sprzedawca miał dwie aukcje. Jedna aukcja z niską ceną faktura vat marża, druga aukcja z ceną wyższą niż w popularnych sklepach z fakturą vat
    Kupiłem w x-komie, z pełną polską gwarancją co by się nie stresować przez zaoszczędzone 100-200zł
    To coś jak u tego gościa Przedmioty użytkownika Darosso - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Ostatnio edytowane przez mkamelg ; 23-09-2014 o 19:06

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Cytat Zamieszczone przez mkamelg Zobacz posta
    W internetowych sklepach specjalizujących się w sprzęcie foto-wideo. Przerabiałem zakupy w Cyfrowe.pl, Proclub, Foto-Plus i nie mam żadnych zastrzeżeń. Te trzy wymienione posiadają również sklepy stacjonarne. Unikaj zakupów w elektromarketach typu RTV EURO AGD, Saturn czy Media Markt bo kupując tam sprzęt nowy, może okazać się że kupujesz używany Kupił w elektromarkecie aparat za 11 tys. zł. Ktoś wcześniej zrobił nim 23 tys. zdjęć!

To coś jak u tego gościa Przedmioty użytkownika Darosso - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Jeden 3500 fot drugi 20.

Uprawnienia umieszczania postów