Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 63

Wątek: gdzie najlepiej kupić canon 6d ?

Początki nałogu Awatar 5pirit

Domyślnie Odp: gdzie najlepiej kupić canon 6d ?

Wiadomo jak wygląda sprawa z importem sprzętu z HK do PL.

A czy ktoś się orientuje jak wygląda sprawa z zakupem i importem sprzętu z HK ale do anglii? Jak wyglądają sprawy z opłatami w ich przypadku?

Pytam,bo mam paru znajomych i tak mi chodzi temat po głowie i nie daje spać.
    eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN

Panowie - brał ktoś w końcu Canona 6d w obecnej promocji Canona, czyli z tabletem i pakietem Adobe? Czy procedura przyznawania prezentów jest skomplikowana, długa, jak u was to poszło?

Rozważam właśnie dość mocno przejście z Canona 5D MkII na 6D z tym, że waham się okropnie bo mam 5DMkII "wychuchane" z przebiegiem ok 7 tys. Co prawda psrtykam wyłącznie hobbystycznie, ale jednak nowszy korpus kusi. Z tego co liczę to w tej promocji sam korpus wychodzi coś ok 5 tys. zł a to dodatkowy argument. I trzeba się zdecydować w tym tygodniu bo promocja kończy się 31 lipca.
    Marcin

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez simarik Zobacz posta
    Panowie - brał ktoś w końcu Canona 6d w obecnej promocji Canona, czyli z tabletem i pakietem Adobe? Czy procedura przyznawania prezentów jest skomplikowana, długa, jak u was to poszło?

Rozważam właśnie dość mocno przejście z Canona 5D MkII na 6D z tym, że waham się okropnie bo mam 5DMkII "wychuchane" z przebiegiem ok 7 tys. Co prawda psrtykam wyłącznie hobbystycznie, ale jednak nowszy korpus kusi. Z tego co liczę to w tej promocji sam korpus wychodzi coś ok 5 tys. zł a to dodatkowy argument. I trzeba się zdecydować w tym tygodniu bo promocja kończy się 31 lipca.
    tak kupiłem teraz (w cyfrowe.pl bo mam tam rabat),
    czekam na tablet,
    jest duzo łatwiejsza niż przy zwrotach gotówki,
    gdzie masz body 6D objęte promocja za 5K? (chyba ze już rozliczasz kase z prezentów)
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 28-07-2015 o 14:14
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Tak - miałem na myśli wartość body po odjęciu już wartości prezentów (stąd to 5K za samo body).
    Właśnie zakładam konto w cyfrowe.pl i chyba spróbuję zdążyć załapać się na promocje z tym Canonem.
    (Rozumiem,że trzeba mieć fakturę wystawioną na zakup - czy wystarczy sam paragon).
    Marcin

Miasto
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez simarik Zobacz posta
    Tak - miałem na myśli wartość body po odjęciu już wartości prezentów (stąd to 5K za samo body).
    Właśnie zakładam konto w cyfrowe.pl i chyba spróbuję zdążyć załapać się na promocje z tym Canonem.
    (Rozumiem,że trzeba mieć fakturę wystawioną na zakup - czy wystarczy sam paragon).
    ja brałem z f-rą, ale paragon wystarczy ( w regulaminie o ile sie nie myle zwykle jest stwierdzenie "dowód zakupu")
    tez zmienałem z 5dII i po 2 imprezach stwierdzam że było warto
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 28-07-2015 o 14:34
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Dzięki tombas za informację - szczególnie tą o słuszności przesiadki z 5DMkII na 6D. Utwierdziłeś mnie w moim przekonaniu.
    Marcin

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Nie lepiej kupic jakies szklo?

W przypadku zakupu z HK zaplacisz clo i w najgorszym przypadku kupisz za te same pieniadze puszke bez gwarancji .
    Ostatnio edytowane przez zdebik ; 28-07-2015 o 15:33

Po prostu chcę wymienić samo body jak najniższym kosztem. Myślałem także nad valuebasket i zakupie u nich, ale obecna promocja Canona powoduje, że można mieć body z Polskiej dystrybucji za cenę tego z HK (oczywiście po odliczeniu wartości gratisów).
    Marcin

Uzależniony

Można ale nie znaczy, że na pewno tak będzie. W regulaminie coś o tym pisze. Siostra czeka już 1.5 miesiąca na prezent i na razie cisza. Konsultant jej powiedział, że mają duże zamieszanie ponieważ Canon wprowadził w jednym czasie dużo różnych promocji.

Miasto
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez horak Zobacz posta
    Można ale nie znaczy, że na pewno tak będzie. W regulaminie coś o tym pisze. Siostra czeka już 1.5 miesiąca na prezent i na razie cisza. Konsultant jej powiedział, że mają duże zamieszanie ponieważ Canon wprowadził w jednym czasie dużo różnych promocji.
    jeszcze nigdy nie było tak, zebym nie dostał zwrotu kasy lub prezentu z promocji (a brałem udział juz w wielu akcjach)faktycznie dostałem maila ze maja niewielki poślizg, ale to co piszesz to zbytni pesymizm, a może jak nie mają tabletów to beda dawac kaske

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów