Mało światła i przeginka z kolorami.Zimno, zimno, czyli nie ten kierunek![]()
Mało światła i przeginka z kolorami.Zimno, zimno, czyli nie ten kierunek![]()
Po prostu,jeżeli w ostatnim secie popełniłaś błedy spróbuj wyeliminować je w następnych. Obróbka zdjęć i kompozycja, skup się na tym. Znajdź też temat, w którym czujesz się dobrze. Btw w sieci znajdziesz info jak na zdjęciu wyeksponować samochód i jego najlepsze detale. Kolory na zdjęciach nie muszą być idealnie takie jak je widziałaś, ale wskazana jest naturalność, pierwszy i kolejne plany muszą tworzyć całość. Robiąc zdjęcia w plenerze staraj się tak operować światłem, aby kadr był czytelny. Czekam na kolejny set, pozdrawiam![]()
Zdjęcia były robione dla narzeczonego i właśnie prosił żeby te kolory były takie jak wyszły na zdjęciu![]()
Zmień narzeczonego![]()
A tak poważnie.... pomyśl nad kadrem, co chcesz pokazać na zdjęciu.
pozdrawiam![]()
Na tych zdjęciach właśnie o to chodziłoja jak najbardziej jestem z nich zadowolona.
11 zdecydowanie za ciemne...
seria z golfem...bez komentarza..nie powinno jej tu wogóle być
17 i 19...do działu +18 :P
R + C 50 1.8 STM + C 17-40 + C 70-200 f/4 + CDN.
https://www.facebook.com/dawidzawilafotografia
Na tym 26 i 27 chodziło o pokazanie podwójnego kierunkowskazu, a zdjęcie 28 robione było rybim okiem. Przyznaje ze kolory są zbyt intensywne ale za to ile chętnych odezwało się po wystawieniu tych w ofercie sprzedaży.
Ostatnio edytowane przez Monika_Mieszkowicz ; 13-11-2014 o 22:45
I nie chce się teraz tłumaczyć ale czasami piszecie że są za mało ostre i niewyraźne. Możliwe ze jest to spowodowane tym ze wrzucam te zdjęcia na telefon i dopiero z telefonu przez tapatalka wrzucam na forum, bo prawdę powiedziawszy wrzucanie bezpośrednio z laptopa mi nie wychodzi.