Jest baja. Za całokształt. Za upór, chęci, za wszystko. Połączyłaś przyjemne z pożytecznym. Ewentualne szczegóły techniczne dopracujesz ( korzystasz ze stołu bezcieniowego i tak ma być). Zdolniacha jesteś
![]()
Jest baja. Za całokształt. Za upór, chęci, za wszystko. Połączyłaś przyjemne z pożytecznym. Ewentualne szczegóły techniczne dopracujesz ( korzystasz ze stołu bezcieniowego i tak ma być). Zdolniacha jesteś
![]()
Dziękuję bardzo za miłe słowa. Mam nadzieje, że jeszcze bardziej się rozwinę. Najważniejsze to spełniać swoje marzenia i ja jedno spełniłamjeszcze wycieczka do Dubaju i będę najszczesliwsza kobieta na świecie.
A co do pracy to jestem tam od poniedziałku i dopiero uczę się korzystać ze sprzętu jaki jest na firmie. Jeżeli będzie taka możliwość będę umieszczać zdjęcia i czekać na wasze komentarze, bo może dzięki waszej pomocy zdjęcia na stronie i innych portalach społecznościowych będą jeszcze lepsze niż dotychczas.
Ostatnio edytowane przez Monika_Mieszkowicz ; 23-01-2015 o 00:34
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Monika, jestem ciekawy, jak dalej rozwinie się Twoja foto-pasja. Czyli co Ci przypadnie do gustu w wizjerze poza pracą. Pozdrówka![]()
Kwiatki już fajnie Ci wychodzą.
Myślę, że już czas na inne kadry - ludzie - przyroda - architektura...
Warto rozproszyć czymś cień na dole.
C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
www.cobalt.fr.pl