o ładnie ale zamiast łapać szynę cyknij pomiędzy torami, mam podobny motyw w swojej galerii i to samo mi napisali![]()
sporo kontrast poprawiałaś, może za bardzo a może tylko tak u mnie wygląda
o ładnie ale zamiast łapać szynę cyknij pomiędzy torami, mam podobny motyw w swojej galerii i to samo mi napisali![]()
sporo kontrast poprawiałaś, może za bardzo a może tylko tak u mnie wygląda
strasznie ciemny duł zdjęcia i tak wywnioskowałem że pewnie przez ostrość czy kontrast, nie trafiłem
tory perony to bardzo ciekawy temat tylko trzeba poćwiczyć i odpowiednio pokazać no ale tego to ja sam się uczę
pozdrawiam
Widać że już zaczęłaś odrabiać zadanie domowe, brawo.Wg mnie właśnie motyw jednej szyny jest jakimś pomysłem pokazania niby czegoś banalnego.Nie martw się obróbką, pomału i z tym sobie poradziszlepiej pokarz nam zawsze dobry kadr i temat w nim ujęty,niż kiepskie zdjęcie w nienaturalnych wypiększonych kolorach.
pozdrawiam![]()
dół zdjęcia trochę za ciemny
pokaŻ więcej może z inną obróbką.
Wypadałoby włączyć podkreślanie błędów w przeglądarce internetowej
SONY
dzięki salas obiecuje że tak zrobię
Jest świetnie. Nie będę się czepiał drobiazgów - czy potrafisz sama je znaleźć? Dobór rozmiaru zdjęcia, maksymalnie niska ( i tu bardzo potrzebna i efektowna) perspektywa, kolory, ustawienie kontrastu, delikatna niemal reportażowa nieostrość znana z analogowych produkcji, no i temat. Jestem pod wrażeniem, chciałbym mieć takie zdjęcie w formie obrazu. Poważnie.
Teraz na spokojnie podejdź do kolejnych zdjęć. Czy zrobisz je dziś, jutro, nieważne, użyj tych samych ustawień w głowie. I będzie dobrze![]()
Musze się pochwalić. Oto czym zajmuje się teraz na codzień. Moje hobby stało się moja pracą![]()