Najgorsza jest :5
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Dzięki za odpowiedź Heh, mi akurat z tych ta najbardziej się podoba Może to związane jest ze wspomnieniami...
Ostatnio edytowane przez HakunaMatata ; 21-09-2014 o 21:55
W 5 obróbka na pewno leży, ale tego sam nie opanowałem, natomiast zdjęcie ma coś w sobie. Trzecie też mi sie podoba.Kadrowanie fajnie dla mnie
Ostatnio edytowane przez Boogie ; 21-09-2014 o 23:57
1- zdecydowanie na tak, ładnie to ująłeś
2- ciekawa, takie wnętrza ładnie wychodzą na długich czasach
3- mz niższa perspektywa byłaby lepsza
4- i w banku nie włączył się alarm?
5- pokrzywione, ale ma klimat.
Na początku nie jest łatwo, ale jak będziesz chciał to się nauczysz
Ostatnio edytowane przez HakunaMatata ; 23-09-2014 o 18:44
fajne kadry, ale strasznie nachalna obróbka je zabija
6. Dla mnie najlepsza, chociaż szkoda, że nie jest wypoziomowane.
10. Fajne miejsce, ale ja bym chyba pokazał więcej dołu i dał kadr nieco w prawo na osi, tak aby umieścić zamek w lewym górnym rogu zdjęcia. Być może niższa perspektywa, tuż z nad lustra wody dałaby ciekawszy kadr.
6
Z Maleńczuka (koncertu)można sporo wyciagnąć,poszukaj więcej fotek ,
bo na tej się przewraca( może taki miał zamiar ) i ma za dużo nad głową
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Co do obróbki to może i racja, ale zawsze jak obrabiam zdjęcia to czuję taki niedosyt i chcę jeszcze lepiej no i może przesadzam...
Zdjęcie Maleńczuka nie jest wypoziomowane bo wtedy leciał by na lewo a starałem się zrobić tak żeby stał w miarę prosto, przez co tło jest pochyłe, jak ktoś chce to mogę udostępnić oryginalny plik to pokażecie mi jak to powinno wg. was wyglądać.
Tymczasem dorzucę jeszcze kilka z konceru
11
12
13
14
I jeszcze jedno, tym razem startrails. W ten dzień gdy robiłem to zdjęcie, zakopałem się samochodem na polu. O 4 nad ranem wyciągnęła mnie pomoc drogowa, i zdjęcie kosztowało mnie 200zł, to była długa noc
15