nic to ze "ani grosza" - zle ze "ani slowa ze to moje"...Zamieszczone przez zanussi
nic to ze "ani grosza" - zle ze "ani slowa ze to moje"...Zamieszczone przez zanussi
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Ja popieram Tomka Golinskiego.
Niektorym sie wydaje, ze demokracja jest celem samym w sobie. A celem samym w sobie powinno byc to zeby wszystkim sie zylo lepiej, ale nie koniecznie demokratycznie.
Demokratycznie zostal wybrany Hitler i co z tego wyniknelo ?
"Demokratycznie" wszystko w tym kraju sprzedano obcemu kapitalowi i zysk wypracowywany przez nasze spoleczenstwo wyjazdza z Polski.
Dzis II Wojna Swiatowa by sie nie powtorzyla - najazd na Polske przez Niemcow i ZSRR. Dzis Niemiec moze wylaczyc jeden przelacznik (STOEN jest w rekach Niemcow), a Rosjanin zakreci gaz i po nas. Banki tez nie sa nasza wlasnoscia. Ale to jest po europejsku, ze my pracujemy, a ktos inny zbiera owoce tej pracy.
Musialem dorzucic swoje 3 grosze. W koncu temat jest Co sie mowi w Polsce.
Indymedia kreuje sie na powazna organizacje "alternatywna" . Na roznych manifach, demonstracjach itp to wlasnie oni organizuja "pomoc prawna" uczestnikom organizacji tak by np Policja nie zgarniala ludzi za maskowanie sie, uodparniaja ludzi na prowokacje itp.Zamieszczone przez birez
Sadze ze mozesz wywalczyc z nimi co najmniej podanie autora zdjecia.