Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 73

Wątek: co sie mowi w Polsce?

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Proszę państwa , to da się przeczekać.
    W koncu najpóźniej za 3 lata muszą być wybory - wtedy zadowoleni zagłosują na partię rządzącą , niezadowoleni na opozycję.
    A kraju takiego jak Polska nie da się rozp******ic w 3 lata - komunisci robili to lat przeszło 40 i nie dali rady. Mozna cokolwiek popsuć , uszkodzić, ale bądźmy optymistami.
    Naprawdę dodałeś mi otuchy, jeszcze tylko 3 lata z hakiem i nowe wybory.

Tylko Chuck Norris rozumie polską scenę polityczną.

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konradl
    ehh co mozna myslec...

itp itd, a najgorsze jest to ze maja coraz wieksze poparcie, i na co tu liczyc ze przeczeka sie ten czas?
    Zaraz zobaczysz jak to Polaków podzieliło, lepiej niż komuchy. Podpisuję się pod Kolegi zdaniem, ale to straszne jest. Może zaraz nasz Dzierżyński (Dorn) zamknie tę dyskusję, albo inny rydzyk. Szkoda mi tylko młodego Ziobra, w innych okolicznościach byłby najlepszym ministrem spr. Pozdrawiamy Polonusów! Ale do Polski - tylko na wakacje!
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

To może zakończyć dyskusję, która po pierwsze nie ma nic wspólnego z tematem forum, a po drugie zaczyna niezdrowo podgrzewać atmosferę.
    Każdy ma prawo do własnych opinii i poglądów.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson01
    To może zakończyć dyskusję, która po pierwsze nie ma nic wspólnego z tematem forum, a po drugie zaczyna niezdrowo podgrzewać atmosferę.
    Każdy ma prawo do własnych opinii i poglądów.
    To jest Hydepark - wszyscy o wszystkim mówią wszystko :-D

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ale jednak to forum fotograficzne :-? Chyba dajmy se siana! Kaczory medialne nie są. Focić ich nie będziem

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez acidjazz
    To jest Hydepark - wszyscy o wszystkim mówią wszystko :-D
    I wszyscy do wszystkich mają pretensje :-)
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raff
    Ale jednak to forum fotograficzne :-? Chyba dajmy se siana! Kaczory medialne nie są. Focić ich nie będziem
    Juz tak nie ograniczaj

Na forum www.audiostereo.pl (moim zdaniem jednym z najlepszych dotyczacych ogolnie pojętego stereo, Hi-Fi i KD) masz dział bocznica - znajdziesz tam wszytsko co interesuje uczestników forum poza tematem głównym - poruszane są zagadnienia od wyboru samochodu skończywszy na refleksjach związanych z odejściem Stanisława Lema

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Najciekawsze jest to, że niewiemy jacy naprawdę są Polacy, jakie mają poglądy ? Parlament reprezentuje 40% społeczeństwa, co sądzi reszta ?

Porażką jest to, że siły który miały i mogły zmienić kraj (po rządach postkomuny), od razu po wyborach się pokłóciły. Z punktu widzenia racji stanu (jeżeli coś takiego jeszcze istnieje) tylko POPiS może coś faktycznie zrobić. W obecnej sytuacji czeka nas dryfowanie w niewiadomym kierunku.

Lekarstwem jest wymiana liderów w PO i PiS, Kaczyński i Tusk na polityczną emeryturę, a drugi garnitur się dogada.

UWAGA: WĄTEK ŁATWOPALNY :wink:
    Pozdrawiam

PrzemoC

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez acidjazz
    Na forum www.audiostereo.pl (moim zdaniem jednym z najlepszych dotyczacych ogolnie pojętego stereo, Hi-Fi i KD) masz dział bocznica - znajdziesz tam wszytsko co interesuje uczestników forum poza tematem głównym - poruszane są zagadnienia od wyboru samochodu skończywszy na refleksjach związanych z odejściem Stanisława Lema
    Ja tam zamiaru ograniczać nie mam. Ja lubię pogadać o różnych rzeczach. Ale to jednak prywatne forum i hydepark też powinien być (zgodnie z zaleceniem) ciut związany z fotografią. Wątek pewnie w końcu wyląduje w pralni, a jak się ostre pyskówki zaczną to wpadnie Hazan i zamknie (zresztą trudno się dziwić). Jak dyskusja kulturalna będzie, czmu nie

Co do POPiSu zgadzam się z Przemo. Rozpad tego sojuszu to porażka polskiej politylki i duża strata dla Polski. Ja bardzo żałuję. Jak będą wybory to na prawdę będę miał dylemat.
    Ostatnio edytowane przez Raff ; 30-03-2006 o 11:02

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raff
    Ja tam zamiaru ograniczać nie mam. Ja lubię pogadać o różnych rzeczach. Ale to jednak prywatne forum i hydepark też powinien być (zgodnie z zaleceniem) ciut związany z fotografią. Wątek pewnie w końcu wyląduje w pralni, a jak się ostre pyskówki zaczną to wpadnie Hazan i zamknie (zresztą trudno się dziwić). Jak dyskusja kulturalna będzie, czmu nie

Co do POPiSu zgadzam się z Przemo. Rozpad tego sojuszu to porażka polskiej politylki i duża strata dla Polski. Ja bardzo żałuję. Jak będą wybory to na prawdę będę miał dylemat.

Chyba od osób uprawiających tak piekną dziedzinę sztuki jaką jest fotografia można oczekiwac kulturalnej dyskusji oraz walki nie na epitety tylko na rzeczowe argumenty :-D

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów