No ja też! Nawet już apelowałem o nie obrażalstwoZamieszczone przez kami74
Takiż mamy temperament, my Polacy! Ale jak na w dupę dadzą równo to jesteśmy solidarni. A na codzień liberały i dewoty![]()
No ja też! Nawet już apelowałem o nie obrażalstwoZamieszczone przez kami74
Takiż mamy temperament, my Polacy! Ale jak na w dupę dadzą równo to jesteśmy solidarni. A na codzień liberały i dewoty![]()
Ja apeluję o to samoZamieszczone przez Raff
Nie nazywajmy czytelników wyborczej oszołomami i ćwerćinteligemtami, czytelników "naszego dziennika" idiotami, telwidzów "trwam" ciemną masą.
Apeluję wyłącznie o szacunek dla osób wyznających inne poglądy
Ostatnio edytowane przez acidjazz ; 30-03-2006 o 10:33
Najciekawsze jest to, że niewiemy jacy naprawdę są Polacy, jakie mają poglądy ? Parlament reprezentuje 40% społeczeństwa, co sądzi reszta ?
Porażką jest to, że siły który miały i mogły zmienić kraj (po rządach postkomuny), od razu po wyborach się pokłóciły. Z punktu widzenia racji stanu (jeżeli coś takiego jeszcze istnieje) tylko POPiS może coś faktycznie zrobić. W obecnej sytuacji czeka nas dryfowanie w niewiadomym kierunku.
Lekarstwem jest wymiana liderów w PO i PiS, Kaczyński i Tusk na polityczną emeryturę, a drugi garnitur się dogada.
UWAGA: WĄTEK ŁATWOPALNY :wink:
Pozdrawiam
PrzemoC
Kiedyś widziałem wyniki badań, które ktoś na świecie przeprowadzał, z których wynikało, że ta część społeczeństwa, która nie idzie do wyborów, ma poglądy i podział preferencji mniej-więcej zbliżony do grupy ludzi głosujących.Zamieszczone przez Przemoc
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Tu jednak moze byc troche inaczej, wydaje mi sie ze na rzecz pisU i kACZYNSKICH spore oddzialy zostaly zwerbowane przez rYDZYKA.Zamieszczone przez piast9
Sorry, ale nie mialem zadnych zlych intencji.
Domyslam sie (lub mam nadzieje, ze sie domyslam)
co wiekszosc tu mysli, bylem/jestem ciekaw jak
ogol Polakow akceptuje/nie akceptuje tego co sie dzieje.
To wszystko. Nie chce zadnych dyskusji ani klotni.