Chciałbym tylko powiedzieć, że on to odczytywał publicznie.. to co nie wie tez co pisze, jak czyta.. ?Zamieszczone przez konradl
Chciałbym tylko powiedzieć, że on to odczytywał publicznie.. to co nie wie tez co pisze, jak czyta.. ?Zamieszczone przez konradl
Proszę państwa , to da się przeczekać.
W koncu najpóźniej za 3 lata muszą być wybory - wtedy zadowoleni zagłosują na partię rządzącą , niezadowoleni na opozycję.
A kraju takiego jak Polska nie da się rozp******ic w 3 lata - komunisci robili to lat przeszło 40 i nie dali rady. Mozna cokolwiek popsuć , uszkodzić, ale bądźmy optymistami.
300D + kit + 50/1,8 + sigma 70-300 APO DG Macro
Słuchajcie Szanowni Państwo! Będą nowe wybory. Prawie każdy obywatel moze głosować, prawie każdy może kandydować. Każdy coś tam może zmienić. Każdy może podwinąć ogon i krytykować. Można się cieszyć z tego co się ma i próbować mieć więcej albo biadolić, jak to niefajnie jest...
Co się mówi w kraju i co się robi to raz, a co się widzi i słyszy to dwa. Życie łatwe nie jest i ludzie różnej prowieniencji po świecie chodzą. Tylko mi się nie urażać, że ja jestem innego pokroju niż on. Bo jestem!
Też już byłem bliski tego, miałem ofertę pracy w UK itp. ale jeszcze postanowiłem poczekać i to chyba był błąd...Zamieszczone przez pejot
Widzę, ze Pan niepotrzebnie robie kolorowe zdjęcia, jęsli dla Pana wszystko jest B&W:Zamieszczone przez Tomasz Golinski
ludzie popierający kaczorów - cacy
ludzie czytający wyborczą - fuj
ludzie popierający unię - fuj
Poza tem, co oznacza ćwierćinteligent spod znaku wyborczej? dla mnie ćwierćinteligent jest bardzo pejoratywnym określeniem, prawie jak mniej niż zero.
Co według Pana czyta inteligent? Nasz Dziennik? Jak chce być integentem to już nie może czytać wyborczej?
Poza tem gazety opiniotwórcze (odrzucam fakt i super experss), wszystkie media są dla ludzi myslących, potrafiących analizować informacje im dostarczane a nie przyjmować wszystko jak kaczor kluchę.
A ja myślę, że Tomek (sorki za spoufalanie) jedynie chciał zwrócić uwagę na styl dyskusji. I własnie sugerował dostrzeganie większej ilości kolorów, hehe! No, ale do tego to trzeba uważniej czytać
![]()
Uwaga !!! wyczuwam watek spod znaku epitetów, obrażonych i obrażajacych itd itp.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
No ja też! Nawet już apelowałem o nie obrażalstwoZamieszczone przez kami74
Takiż mamy temperament, my Polacy! Ale jak na w dupę dadzą równo to jesteśmy solidarni. A na codzień liberały i dewoty![]()
Ja apeluję o to samoZamieszczone przez Raff
Nie nazywajmy czytelników wyborczej oszołomami i ćwerćinteligemtami, czytelników "naszego dziennika" idiotami, telwidzów "trwam" ciemną masą.
Apeluję wyłącznie o szacunek dla osób wyznających inne poglądy
Ostatnio edytowane przez acidjazz ; 30-03-2006 o 10:33