Cytat Zamieszczone przez jaad75 Zobacz posta
Ja widzę u Ciebie ograniczone umiejętności czytania ze zrozumieniem, co jak na moderatora, jest dość zastanawiające. Ktoś coś napisał - odpowiedziałem, zauważyłeś "powinni", nie zauważyłeś "jak już", kontekstu też nie. Więc jeszcze raz, specjalnie dla Ciebie: JEŚLI ktoś coś powinien, to EWENTUALNIE użytkownicy Canona, a nie ja, jak sugeruje Bechamot. Ale skoro użytkownicy nie uważają, że tego potrzebują...
Napisałem już kilka razy, że to są oczywistości i dziwi mnie, że co chwilę ktoś ma jakieś wątpliwości, co do faktów. Jak widać ma. Napisałem też, że nie uważam, żeby Canonami "nie dało się" robić zdjęć z powodu ich ograniczeń, co niektórzy implikują z moich wypowiedzi - fakty jednak pozostają faktami, to, że ktoś sobie z ograniczeniami tych matryc radzi, czy specyfika zdjęć które robi sprawia, że nie są one bardzo uciążliwe, czy wręcz w ogóle ich nie widzi, nie oznacza jeszcze, że one nie istnieją. I to nie ja wracam w kółko do tego nudnego bądź co bądź tematu.
Abstrahujac od różnego pojęcia, co jest aroganckie, a co nie, nie mam zamiaru, kogokolwiek z Was przekonywać do czegokolwiek, poza zaprzestaniem zaprzeczaniu rzeczywistości.
Cytat Zamieszczone przez Cień Zobacz posta
Widzę tu niezłych fanboyów Canona. Lol. Jechać po Pentaxie to pierwsi, ale jak im wytknąć, że matryce w Canonie odstają od konkurencji, to nagle im to niepotrzebne, a to nagle, że to jakieś żale i nie ten adres... WTF?
Zarzucanie użytkownikom tego forum że nie mają wiedzy o ograniczeniach sprzętu jakiego używają jest przejawem albo całkowitej braku znajomości tematyki, która tu była dziesiątki jeśli nie setki razy poruszana albo zwykłą chęcią wywołania wojenki systemowej.
Panowie przejrzyjcie sobie to forum, bo to o czym piszecie to żadna nowość. A zarzuty że użytkownicy systemu omijają niedogodności i jego braki są po poprostu absurdalne, a co niby mieliby robić?