Hahha jaka mina
Jest już na allegro poczekam na normalną cene i trzeba będzie wymienić czterdziestke![]()
Planuje zrobić dokładnie to samo, zamienić 40mm na 24mm ale muszę jeszcze to przemyślećWidzę ,że cena w Polsce z kosmosu...
8 stówek za to szkło to kosmos?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
O trzy za dużo.
A gdzie tyle kosztuje?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Podatek od nowości. Jest dużo za drogi, droższy od 40ki a powinien być stówkę tańszy.
Powinien, wiele rzeczy powinno być ale nie jest. Według mnie to to jest bicie piany o niczym.
Kapitan Wagner
Ale czego nie rozumiesz?800pln to >50% ponad jego wartość, identycznie było z 40ką. Dziś starszy naleśnik kosztuje tyle co w stanach(co prawda teraz zwracają 50$ ale u nas z kolei jest cahback). Stwierdzenie faktu jest dla Ciebie biciem piany?
Nie pisałem że nie rozumiem. A jego wartość jest taka jaką ludzie są gotowi zapłacić dlatego uważam, że takie gadanie jest po próżnicy.
Co do nowości zawsze tak jest, że cena początkowa jedzie w dół, nihil novi.
Kapitan Wagner
nie bardzo rozumiem czemu zamieniacie 40 na 24? to przecież inne kąty widzenia. Po co kupowaliscie 40 a nie np 28?
ja mam obecnie 35 f2 a ten chciałbym kupić raczej jako dodatkowy niż na zamianę, chociaż zobaczymy być moze majac 24 przestane uzywac 35 i ja sprzedam...