Praktycznie przy każdej nowości tak jest.
Praktycznie przy każdej nowości tak jest.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
www.cobalt.fr.pl
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
www.cobalt.fr.pl
Zainteresowany jestem tym aparatem.Mogę zaakceptować tę cenę.Zastosowanie:do wszystkiego co się szybko rusza.
Do tego ten aparat jest dedykowany.Szukam zalet i wad w zakresie który mnie iinteresuje.
Irytuje mnie słowotok : narzekania,narzekania i krytykowanie tych (co widać i czuć) ,którzy nie mają zamiaru nawet potencjalnie kupić.
Najgorsze: żaden z narzekaczy nie miał tego body w łapkach.
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Ale "wyraźnie lepszej matrycy" nie dali bo jej nie ma. Nie istnieje, rozumiesz już?
To co daje konkurencja w pewnych kwestiach jest lepsze (DR) w innych nie bardzo (szumy). A są aspekty (AF) w których ta puszka jeśli już posługiwać się językiem gimbazy "zamiata pod stół" konkurencję. I albo to akceptujesz albo kupujesz aparat konkurencji. Po co to marudzenie i pisanie po dziesięć razy jaki to Canon zły i do d....?
Kapitan Wagner
Lepsza matryca bedzie w 7d mk3
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka