Cytat Zamieszczone przez RTSiak Zobacz posta
Ostatnio było to k-5 II, ale mam wrazenie, że i kilka ciut starszych i niżej pozycjonowanych modeli dawało lepsze obrazki.
Prawdopodobnie masz rację ,ale:
Mógłbyś poprzeć swoje wrażenie fotkami z 7DII,bo ja jakoś nie mogę się pogodzić z opiniami (na tak czy na nie) ludzi ,którzy
swoje opinie przekazują zdecydowanie,a nie są poparte ŻADNYMI dowodami/zdjęciami czy refleksja z pracy lub porównaniem ,
przy posiadaniu obu modeli.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Bechamot Zobacz posta
niezaleznie od tego gdzie sie mieszka canon w stosunku do swoich mozliwosci jest za drogi na tle konkurencji.
wiemy to przynajmniej od momentu niemal jednoczesnego ukazania sie 5mk3 i nd800. roznica w cenie byla ok 1000 euro , osiagi matrycy nieporownywalne - wszystko na niekorzysc C.
Przecież nic nas nie trzyma przy obecnym systemie.Skoro N jest lepszy i tańszy ,to wystarczy szybka decyzja i już się siedzi w lepszym systemie.
Nigdy nie bylem pentalibem ani nie jestem Canonlibem . jak uznam ,ze jest mi źle z C ,to przejdę na Sony .
Coż,czekamy na pierwszego usera canon-board.info z 7DII ,jego fotki z akcji i opinie, Z niecierpliwością .