zamiast robić biznes, zdobywać rynek, rozbić i wykupić konkurencję czekają na protest landszafciarzy na ulicach wtedy w kilka tygodni ujawnią skrywaną głęboko supermatrycę. Dziwny ten Canon....japoński pewnie dlatego.
Na pewno ma to znaczenie dla wielu osób i to ciekawe co piszesz. Czy mógłbyś zatem podać linka do tych przykładów? A jeśli to problem to może wrzucę rawa na ISO 3200 a Wy mi pokażecie jak fajnie się wyciąga z cieni? Z tego co ja kojarzę, ale oczywiście mogę się mylić, to przy ciągnięciu cieni przy wysokich ISO momentalnie szlag trafia kolory (1,5EV), potem pojawia się fioletowy zafarb, mocne ziarno a na końcu banding, ale jeśli jest inaczej to chętnie się czegoś nauczę.
Pisałem przecież o tym, że "ktoś zaraz powie, że się nie koryguje o takie wartości zdjęć - OK, ale powyższy przykład pokazuje możliwości matrycy."
A czy nie uważasz, że dziecinne jest przywiązanie do ulubionego misia i mówienie, że jest lepszy od innych zabawek, a kto mówi że nie jest najlepszy musi zmienić piaskownicę?![]()