Pokaż wyniki od 1 do 10 z 669

Wątek: 7d mk2 zaprezentowany

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: 7d mk2 zaprezentowany

Cytat Zamieszczone przez RTSiak Zobacz posta
    Zamiast gps dużo lepszą opcją byłoby wifi, AF na razie nie wiadomo jak będzie sobie radził, w sumie to samo z matrycą, dostępne sample na wyższych ISO są słabe. Filmy czy karty to marginalne tematy (no głównie karty... :P ).
    No ale co, bo Ty tak twierdzisz? Jednak weź pod uwagę że są też inne oczekiwania i potrzeby.

A co do przywołanego przykładu 40d vs 50d to wg mnie dobre porównanie w kontekście siódemek. Tam zmiany były konkretne w wielu aspektach, ''innowacyjne'' względem starszej wersji - a tu?
    Tijaa... szczególnie AF w 50D był niezwykle "innowacyjny" w stosunku do poprzednika, normalnie rewolucja .

BTW: jeśli chodzi o parametry AF to ta puszka jest poza konkurencją z jakimkolwiek innym dslr. Nawet jedynka tu wysiada.

Póki co to odnoszę wrażenie że spora część osób które udzielają się w tym wątku zachowuje się zupełnie jak człowiek, który zgłasza się na rozmowę o pracę w celu wyjaśnienia dlaczego tej pracy nie podejmie .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 17-09-2014 o 18:00
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar RTSiak

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No ale co, bo Ty tak twierdzisz? Jednak weź pod uwagę że są też inne oczekiwania i potrzeby.
    eee no tak, ja tak właśnie twierdze co kilka razy podkreśliłem...

Pewnie juz niedługo będą pojawiały się rawy, pierwsze ''rączki-na'' :P itd, pożyjemy zobaczymy, na mnie po prostu ta premiera nie zrobiła wrażenia, może za wiele oczekiwałem i przez to trochę się zawiodłem.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

eee no tak, ja tak właśnie twierdze co kilka razy podkreśliłem...

Pewnie juz niedługo będą pojawiały się rawy, pierwsze ''rączki-na'' :P itd, pożyjemy zobaczymy, na mnie po prostu ta premiera nie zrobiła wrażenia, może za wiele oczekiwałem i przez to trochę się zawiodłem.
    Jakoś sobie nie przypominam żeby jakakolwiek premiera spotkała się na tym forum z czymkolwiek innym jak zawodzeniem i jękami jaki to Canon jest zły i wredny i jak to wszyscy są zawiedzeni. To jest nawiasem mówiąc trochę szerszy temat i zapewne przyczyna dla której większość z moich znajomych canonierów nie chce nawet słyszeć o tym żeby zaglądać na to forum.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów