A t wciąż mała matryca..... Ptasiarze się ucieszą
A t wciąż mała matryca..... Ptasiarze się ucieszą
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Canon EOS 7D Mark II First Impressions Review: Digital Photography Review
Patrząc po tabeli porównawczej można dojść do wniosku, że dziś w fotografii tak naprawdę ciężko o jakieś spektakularne innowacje.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Najlepsza propozycja od czasow 5D3. Na papierze wyglada obiecujaco, mam nadzieje, ze tak tez bedzie w praktyce.
Mam wrażenie, że to zdanie dotyczy głównie Canona. To mistrzowie w przepakowywaniu istniejącej technologii w nowe produkty. Tymczasem inni producenci dwoją się i troją, żeby zrobić coś nowego. Zobacz choćby Samsunga NX-1, tam jest sensor z ISOCELL i BSI, o innych atrakcjach nie wspominając (np. 4K)...
R3 + RF85LDS
Miłego dniamoja www
Canon i Apple to diametralnie różne firmy pod każdym względem. Jeśli miałbym konserwatyzm i cwaniactwo Canona porównać z jakąś inną firmą, to wybrałbym Toyotę. Tyle, że Ci ostatni mają napęd hybrydowy i za moment (2015) ogniwa paliwowe. A gdzie jest innowacyjność Canona w ciągu ostatnich np. 5 lat? Dual Pixel?![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner