Pokaż wyniki od 1 do 10 z 669

Wątek: 7d mk2 zaprezentowany

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: 7d mk2 zaprezentowany

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    Wklep sobie w google "wymiana na nowy a gwarancja" czy cos podobnego, jak nigdy nie slyszales o takich przypadkach to troche dziwne, bo mi sie o uszy obilo sporo razy. Konkretow nie bede szukal, bo mi sie nie chce i pisze z telefonu, wiec nawet nie bardzo mam jak.
    Jak Ci się nie chce to po co w ogóle się tu udzielasz?

Cytat Zamieszczone przez RTSiak Zobacz posta
    A fakt moja wina, nie jestem w 100% pewny czy to sam Canon jako Canon wymieniał na nowe czy sklep w którym były kupowane (na zasadzie iluś tam dni na zwrot/wymiane). Co do tematów chodziło mi o ten który akurat był pierwszy od góry:

7D Mark II - Focus Issues -- Canon EOS Digital Cameras in photography-on-the.net forum

Tam też były wzmianki o wymianach ''wadliwych'' modeli.
    No to zacytuj te "wzmianki". Cały czas brak konkretów. Na stronie którą zalinkowałeś nic nie ma na ten temat.

Panowie jak padają jakieś zarzuty albo konkretne informacje jakoby Canon wymieniał wadliwe puszki to piszcie gdzie. Przecież to jest bardzo istotna informacja /jeśli jest prawdziwa/ dla osób które mają zamiar kupić ten sprzęt, rzekłbym wręcz kluczowa. Po pierwsze na czym polega ta wada i co z tym i gdzie robią.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 16-12-2014 o 23:24
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów