Strona 4 z 67 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 669

Wątek: 7d mk2 zaprezentowany

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie Odp: 7d mk2 zaprezentowany

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    To było do przewidzenia, że w obliczu premiery cena będzie z kosmosu. Nadeszła chwila kiedy nowy crop jest droższy od nowego FF . Masakra
    Nie przesadzajmy. Porzadny crop. Mozna rzec nastepca apsh. Moze byc drozszy od taniego FF :-) z takimi parametrami jestem sklonny zaakceptowac taka sytuacje

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Podoba mi się ten aparat.Szkoda,że nie potrzebuję 2 body .
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Początki nałogu Awatar 5pirit

Trochę lipnie, że nie dali ruchomego ekranu, bo to w obecnej chwili powinien być standard według mnie, tym bardziej w aparacie tej klasy.

Powiem szczerze, że trochę mam mieszane uczucia, bo z jednej strony pewnie w tej cenie w której będzie sprzedawany kupimy spokojnie 6D a jak będzie nawet droższy niż 6D to nawet wolałbym dołożyć do 5D III, albo znowu z drugiej strony jeżeli ma być APS-C to 70D by styknął.

Poczekamy do pierwszych testów jak się sprawuje na wyższych ISO.

Ciężki będzie orzech do zgryzienia.
    Ostatnio edytowane przez 5pirit ; 15-09-2014 o 21:08
    eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez 5pirit Zobacz posta
    Trochę lipnie, że nie dali ruchomego ekranu.
    Dla mnie to też w sumie wada. Natomiast jak priorytetem była wytrzymałość i niezawodność no to nie ma rady .
    Co do ceny to bardzo bym się nie sugerował tym co wiemy w tej chwili. Docelowo stawiam że jednak będzie poniżej 6D. Ja bym sobie najchętniej zrobił prezent pod choinkę . Mam nadzieję że do tego czasu cena się ustatkuje.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 15-09-2014 o 21:17
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Cytat Zamieszczone przez Fotopstryczek Zobacz posta
    Ja bym się jeszcze tak nie cieszył, rozdzielczość może być interpolowana.
    Tak samo nie wiadomo czy w wideo piksele są uśredniane (patrz 5D3) czy pomijane linie (pozostałe tańsze puszki).
    przy dwóch prockach Digic 6 to byłaby po prostu farsa !!!! niech w końcu zaczną się uczyć w tej materii od nikona ....
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    przy dwóch prockach Digic 6 to byłaby po prostu farsa !!!! niech w końcu zaczną się uczyć w tej materii od nikona ....
    Jeśli chodzi o video to wolałbym nie .
    Natomiast obawiam się że to nie jest kwestia możliwości przetwarzania tylko konstrukcji matrycy i księgowych . I tu może być poważny problem.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał
    Miasto
    Olesnica

Specyfikacja bajeczna, ale jeśli obrazek będzie taki jak poprzednicy to moim skromnym zdaniem nie ma sensu ta premiera.
    Po co super szybkość i inne bajery jak obraz końcowy będzie kiepskiej jakości.

Uzależniony Awatar RTSiak

niech se wsadza w.... szafe ta matryce, niestety nie widze sensu zmiany mk1, chyba ze kogos jara szybsza seria i nie wiadomo poki co czy lepszy AF... (pewnie lepszy ale czy bedzie przepasc?)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez RTSiak Zobacz posta
    niech se wsadza w.... szafe ta matryce, niestety nie widze sensu zmiany mk1, chyba ze kogos jara szybsza seria i nie wiadomo poki co czy lepszy AF... (pewnie lepszy ale czy bedzie przepasc?)
    Ano właśnie, rzekłbym, że zmiany są bardziej natury ilościowej niź jakościowej...

Strona 4 z 67 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów