Pokaż wyniki od 1 do 10 z 669

Wątek: 7d mk2 zaprezentowany

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: 7d mk2 zaprezentowany

Kupując aparat funkcje filmowania powinno się traktować jak opcję na doczepkę. Jedna firma zrobiła w aparacie możliwość rejestrowania filmu .
    I inne firmy zaczęły kopiować. Wszystko po to żeby nie stracić klientów. Po co mam kupić aparat jak konkurencja sprzedaje tej samej klasy aparat który w dodatku rejestruje film.
    Daje to przecież pełniejszy obraz niż zdjęcie. Jak widać po forach fotograficznych moda została do dziś.

Po co 4k ? Nie lepiej było wsadzić 8k ? Jak Canon zrobi 7d Mark III za 5 lat. A inne firmy za dwa lata będą wsadzać do swoich zabawek rejestrowanie filmów w 8k.
    Znowu będzie marudzenie nie kupię 7d Mark II bo nie ma 8k. Niektórzy powinni poważnie się zastanowić co kupują aparat czy kamerę.

Co do odchylanego ekranu miałem i bym ponownie do tej samej wody nie wszedł. Tu zapewne będą zdania podzielone.

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Cytat Zamieszczone przez Nieznany Zobacz posta
    I inne firmy zaczęły kopiować. Wszystko po to żeby nie stracić klientów.
    No tutaj chyba jednak przesadzasz. Zacne firmy jak Canon nie działaja z tak niskich pobudek - żeby nie stracić klientów i pewnie jeszcze na tym zarobić kasę. Ohyda.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Cytat Zamieszczone przez Nieznany Zobacz posta
    ... Co do odchylanego ekranu miałem i bym ponownie do tej samej wody nie wszedł. Tu zapewne będą zdania podzielone.
    Odchylany ekranik używałem (w 650D) tylko do makro. Dla robienia sportu, reportażu, przyrody itd. można bez niego żyć. Grzybki i biedronki lepiej fotografować FF.
    Jak dla mnie przyciski w 7D mkII mogły zostać bez zmian jak w mkI.
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Uprawnienia umieszczania postów