Tylko sprawdźcie najpierw przebieg bo te sztuki z MM lubią być nieźle przelatane...![]()
może nawet czyjaś karta trafi się w gratisie razem z prywatnymi zdjęciami... kto ich tam wie ;]
Tylko sprawdźcie najpierw przebieg bo te sztuki z MM lubią być nieźle przelatane...![]()
może nawet czyjaś karta trafi się w gratisie razem z prywatnymi zdjęciami... kto ich tam wie ;]
Już widzę jak sprzedawca instaluje EOSMSG na życzenie klienta, czy aby teorie spiskowe nie sa Twoim hobby ? .
Niedotykany sprzęt w sklepie to chyba tylko typu suszarka do włosów leżaca na palecie w tzw : promocji.
Zakup w sklepie niternetowym też niczego nie gwarantuje,tzn :czy nie pochodzi ze zwrotu lub wystawki.
IMHO: w tym przedziale cenowym raczej niewielu macaczy się znajdzie.
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Ja j***.... zwyczajnie nabijam się z MM............. przepraszam już nie będę..........
ps. proponuje troche dystansu.......
Mnie to nie przeszkadza,ale kogoś może przestraszyć takie przedstawianie sprawy(kupno zmaltretowanego sprzetu jako nowego w sugestii: często)
--- Kolejny post ---
Dystans ,żart,informacja to różne sprawy,wykluczające się.
Potencjalny klient ,może ich nie rozróżnić.
Szczególnie ,jeśli jest pod presją finansową .
Ostatnio edytowane przez zysk ; 02-01-2015 o 18:24
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
moje zdjęcia głownie lotnictwo:
http://kcfoto.pl/
Win7 x64, DXO 9, ACDSee, CS6 nie widzi mi rawów, tylko DPP?
PS AF i ogólne wrażenia z puszki w połączeniu z nowym 70-200 zamiatają, już 7D pierwszy zrobił małą przepaść użytkowo do 5D2, nowa 7ka dla mnie bajka, oby 5D4 poszło w tym kierunku bo będzie dylemat co zatrzymać.
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
Nie wiem może mam "coś ze wzrokiem" ale jak dla mnie ostre!
Pozdrawiam
--- Kolejny post ---
Mam 7DMK2 od 01.,12 i jak na razie jestem b.zadowolony.
Fotografuję ptaki , przesiadłem się z 7D i różnica na korzyść 7DMK2 jest duża.
Poniżej kilka fotek robionych w bardzo kiepskich warunkach na ISO 6400.W puszcze odszumianie na "0" i w post procesie także nie odszumiane.
Oczywiście ja to małe pliki pod potrzeby www ale takie głownie w sieci pokazujemy.
1.
2.
3.
------------Canon 5 D Mark III-----------------------------------------
www.kubis.fotoprzyroda.pl
------------------------------------------------------
przyklady zdjec o wielkosci 900 px sa kompletnie nieprzydatne do oceny pracy aparatu.
szkoda fatygi - ten sam wynik dostajesz z kazdego aparatu.
Gdybys pokazal oryginaly w skali 100 % - bylyby bardziej pomocne w wyrobieniu sobie opini n.t. mozliwosci aparatu.
ciekawe - optyczni podaja , ze jakosc wprost identyczna jak z c70d - o ile dobrze przeczytalem w pospiechu.
czyzby efekt placebo?
nigdy nie wylozylbym 6500 zl po to , zeby robic / pokazac zdjecia w wielkosci 900 px, skoro to samo da sie osiagnac za parestet zlotych.
Ostatnio edytowane przez Bechamot ; 06-01-2015 o 17:02
@tomek1961
Gdybyś mógł wrzucić te zdjęcia w rozmiarze 3200÷3000px na np Flickr lub inną stronę i podać do nich tylko linki byłoby super.
C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
www.cobalt.fr.pl