Strona 61 z 67 PierwszyPierwszy ... 11515960616263 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 601 do 610 z 669

Wątek: 7d mk2 zaprezentowany

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: 7d mk2 zaprezentowany

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    Wklep sobie w google "wymiana na nowy a gwarancja" czy cos podobnego, jak nigdy nie slyszales o takich przypadkach to troche dziwne, bo mi sie o uszy obilo sporo razy. Konkretow nie bede szukal, bo mi sie nie chce i pisze z telefonu, wiec nawet nie bardzo mam jak.
    Jak Ci się nie chce to po co w ogóle się tu udzielasz?

Cytat Zamieszczone przez RTSiak Zobacz posta
    A fakt moja wina, nie jestem w 100% pewny czy to sam Canon jako Canon wymieniał na nowe czy sklep w którym były kupowane (na zasadzie iluś tam dni na zwrot/wymiane). Co do tematów chodziło mi o ten który akurat był pierwszy od góry:

7D Mark II - Focus Issues -- Canon EOS Digital Cameras in photography-on-the.net forum

Tam też były wzmianki o wymianach ''wadliwych'' modeli.
    No to zacytuj te "wzmianki". Cały czas brak konkretów. Na stronie którą zalinkowałeś nic nie ma na ten temat.

Panowie jak padają jakieś zarzuty albo konkretne informacje jakoby Canon wymieniał wadliwe puszki to piszcie gdzie. Przecież to jest bardzo istotna informacja /jeśli jest prawdziwa/ dla osób które mają zamiar kupić ten sprzęt, rzekłbym wręcz kluczowa. Po pierwsze na czym polega ta wada i co z tym i gdzie robią.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 16-12-2014 o 23:24
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar RTSiak

Za duzo wymagasz Nie pamiętam czy to było na 15 str czy 55... jak ktoś jest zainteresowany zakupem i mu zależy to niech wertuje forum. Jak ktoś woli sobie nie zawracać tym głowy niech nie wertuje

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

jak Ci się nie chce wpisać w google to co Ci powiedziałem to po co sie czepiasz?
    Nigdzie nie napisałem, ze canon wymienia na nowe puszki, bo z tym się nie spotkałem ani o czymś takim nie słyszałem.
    SONY

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    jak padają jakieś zarzuty albo konkretne informacje jakoby Canon wymieniał wadliwe puszki to piszcie gdzie. Przecież to jest bardzo istotna informacja /jeśli jest prawdziwa/ dla osób które mają zamiar kupić ten sprzęt, rzekłbym wręcz kluczowa.
    Za jeżdżą mi to tutaj jakąś kryptoreklamą.

Za duzo wymagasz Nie pamiętam czy to było na 15 str czy 55...
    I wszystko w temacie.
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Za duzo wymagasz Nie pamiętam czy to było na 15 str czy 55...
    Nawet jednego przykładu?

Nigdzie nie napisałem, ze canon wymienia na nowe puszki, bo z tym się nie spotkałem ani o czymś takim nie słyszałem.
    To dla przypomnienia kilka postów wyżej:
    jak coś jest zwalone i serwis nie da rady pomóc (a sprzęt jest na gwarancji) to wymieniają na nową sztukę i to jest normalne :> przynajmniej w innych państwach

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Za jeżdżą mi to tutaj jakąś kryptoreklamą
    Znaczy się?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Panowie, ktoś musi bronić Canona. Gdyby tak wszyscy tylko narzekali, byłoby nudno 10-20 stron i wątek skończyłby się stwierdzeniem, że 7D2 nie nadaje się do niczego. Mamy już 61

Bywalec Awatar LukasS
    Miasto
    Bielsko-Biała

Na szczęście nie czytałem tego wątku (w sumie to staram się omijać na tym forum wszystkie te dot. nowych body . Od dzisiaj stałem się posiadaczem 7d mkII, duży przeskok zwłaszcza w ergonomii body (moje "najnowsze" canonowskie to 5D classic sprzed bodajże 4-5 lat i leciwy 10D, który działa bez zarzutu, jedynie baterie po 10 latach w tym roku padły).

Co zadecydowało o wyborze? Hm, chyba suma doświadczeń z tą marką. Pod koniec września podczas trzy tygodniowego urlopu jedynie 5D nie zawiódł i spisywał się świetnie przez cały czas. Kamera typu gopro (Drift HD) przegrzewała się, to samo się działo z OMD EM-5 i jego hiper ********ą 5osiową stabilizacją, która powodowała przegrzewanie i zacinanie się migawki do czasu schłodzenia (straciłem mnóstwo ujęć przez to).

Zważywszy na to, że kocham latanie rekreacyjne (szybownictwo) i chciałbym rozbudować swoje portfolio o fotografię lotniczą nie mogłem wybrać nic innego. W najbliższych miesiącach pewnie do kompletu dojdzie TC i supertele.

Aby nie było tak pięknie, to powiem tyle, że od dłuższego czasu (5d mkII) czekam na body, które będzie posiadało nowy sensor i będzie tym samym odpowiednim zamiennikiem dla mojej 5Dc, mam nadzieje, że to się spełni w 5D mkIV, lub zbliżonej serii, ponoć dochodzą słuchy o nowym sensorze (50mpx), którego premiera ma odbyć się w 2015.
    10D + Stuff

Dopiero zaczyna Awatar volvo
    Miasto
    Śląsk

Gdyby ktoś szukał 7d2 to w Saturn Gliwice jest dobra cena i do tego raty 0%
    Bylem widzialem i chyba kupie
    Kiedyś Nikoniarz teraz Canoniarz

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Cytat Zamieszczone przez volvo Zobacz posta
    Gdyby ktoś szukał 7d2 to w Saturn Gliwice jest dobra cena (...)
    Czyli jaka?

Dopiero zaczyna Awatar volvo
    Miasto
    Śląsk

6499 + raty 0%
    Kiedyś Nikoniarz teraz Canoniarz

Strona 61 z 67 PierwszyPierwszy ... 11515960616263 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów