https://www.youtube.com/watch?v=CAckPcKK76U
a na blogu kilka zdjec z futbolu amerykanskiego 7d2
http://scottkelby.com/
Ostatnio edytowane przez RTSiak ; 08-10-2014 o 21:58
Przed chwilą zajrzałem do Proclub na ich stronę internetową gdzie natrafiłem na info o pewnej imprezie która odbyła się dzisiaj a jednym z jej punktów było:
No to może wiadomo już też jaka będzie dokładna oficjalna cena tego modelu aparatu na polskim rynku?Dodatkową atrakcją tego wieczoru będzie spotkanie z Robertem Woźniakiem, który jako przedstawiciel firmy Canon Polska zaprezentuje najnowszy model lustrzanki Canon EOS 7D MK II.
Canon EOS 7D Mark II body - Lustrzanki cyfrowe - Aparaty - Proclub
6 549 PLN
Więcej niż entry level FF? Może jakiś kubeł z wodą na głowę marketingowca? Polewanie ostatnio bardzo popularne...
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
Może nie powinno porównywać się oficjalnej ceny premierowej aparatu niedostępnego jeszcze w sprzedaży na polskim rynku z ceną aparatu dostępnego w sprzedaży na tymże rynku bodajże od 22 miesięcy? Dla przypomnienia, oficjalna cena premierowa w przypadku 6D wynosiła 7779 zł. Źródło informacji: Canon EOS 6D – znamy oficjalne, polskie ceny! | FotoManiaK.pl
7dmk2 to nastepca serii1 z matryca apsh wiec cena jest calkiem przyzwoita.....
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Cena 7d mk II oczywiście spadnie. To bardzo przyzwoite body i nie rozumiem dlaczego miałoby z zasady być tańsze od amatorskiego 6d.
Bo też jest na półce amatorskiej wg Canona?
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
Tak w ogólności światowo, nie bawiąc się w drobiazgi to wejściowa cena 7d2 jest mniej wiecej taka sama jak obecna cena 6d.
Gdybym był Canonem wyceniłbym go dokładnie tak samo. Za tyle kiedyś kupiłem 20d który obecnie słuzy mi jako przycisk do papieru.
Albo ktoś potrzebuje tych ficzerów i płaci, albo nie i kupuje 70d. Ja akurat zupełnie nie jestem zainteresowany tym wyrobem, ale doceniam.![]()
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.