Wlasnie. Jak dla mnie moze byc bez gwarancji ale open source z narzedziami developerskimi :-) Proponuje nazwe Wasia@HomeZamieszczone przez Jac
Marcin
Wlasnie. Jak dla mnie moze byc bez gwarancji ale open source z narzedziami developerskimi :-) Proponuje nazwe Wasia@HomeZamieszczone przez Jac
Marcin
Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.
a mnie to rybka co bedzie w nastepcy 30D, jak dla mnie moga i zegar z kukulka zamontowac i 5 przyciskow print (do druku w kolorze, sepi, bw, negatyw i custom)
jak chce w koncu qoorva szkiel pozadnych, a nie jakies tam kolejne srele pixele
aparaty juz teraz mamy dobre tylko obiektywow nam trzeba
...
Ano tez tak myślęZamieszczone przez bonk
Zresztą mam nadzieję, że moim następnym aparatem to będzie już jakiś FF!
Ja też mam taką nadzieję :-)Zamieszczone przez Raff
Tylko marzy mi się coś na kształt 50E z pełnowymiarową matrycą, dodatkowo sterujące lampami "slave" i z ISO potraktowanym jako trzeci parametr naświetlania.
No, no. Tylko żeby czarny byłZamieszczone przez gwozdzt
(ja akurat mam srebrnego 50E). Mnie to ISO jakoś nie kręci. Jednak czas i przysłona mają wpływ na ostrość statyczną i dynamiczną a więc ekspresję zdjecia. ISO jedynie pośrednio bo ma wpływ na ich wartości, no i jednak zmienia szumność
ISO w wizjerze i łatwy dostęp do zmiany, to dla mnie przydatna funkcja. Ja tam nie potrzebuję aż tylu fajerwerków co tu są wymieniane.
Mój ideał na dziś - 350D wielkości 300D z jego nawigacją MENUbyWASIA i przyciskiem zmiany drive'a jak w 300D. Do tego EF!!! 17-55/2.8 IS USM i jakoś przebiduję do 6D![]()
A ja marzę o wbudowanym WiFi.
Jakiś ISUS już to ma.
Do pracy w studio, gdzie trzeba na notebooku szybko obejżeć np. rozkład świateł i cieni to rewelacja.
A dziś dostępny dokręcany WiFi moduł kosztuje niecałe 800 USD
Wiesiek
brawno dla tego panaZamieszczone przez bonk
W ogóle zastanawia mnie ONANIŚCI po co ten łudzący wątek??!!
Jeszcze 30D dobrze na półki nie wyszło a już planujecie nowości....
Bzdurą jest jak każdy z Was, który pisze że: 'eee, ten aparat to będę miał na lata!'
Tjaaaa! Raczej dopóki nie wyjdzie kolejny nowy z jakimś tam guziczkiem/funkcją bez którego jednak do tej pory nie dało się pracować
@BONK - btw, mówisz o nowych szkłach. A te co masz są nie ten teges??
No bo to przeciez forum onanistow sprzetowych, powinienes to wiedziec doskonale :-PZamieszczone przez Zielony
Dlaczego by sobie nie pogdybac? Ja tam zadnych zakupow poki co nie planuje, ale takie pogaduszki dla rozrywki sa nawet symatyczne... Fajnie sie potem okazuje kto mial racje a kto nie - ja np. przed premiera dalbym sobie uciac reke ze w 30D bedzie 10Mpix i nie bedzie spota![]()
Na dodatek, no nie ma bata, ale każdy ma w sobie coś z onanistyZamieszczone przez muflon
Już gdzieś to pisałem.
Nooo, mówisz o rozmarzeniu się...Zamieszczone przez muflon
Cudownie! nieprawdaż??!! Dokładnie tak jak niektórzy na filmach :-D
Daleko nie trza szukać: o! takie "Tylko mnie kochaj" - doskonały przykład![]()
od 50mm w zwyż wszytko mam ok, ale...Zamieszczone przez Zielony
EF 200mm / 1.8 L
EF 500mm / 4 LIS
EF 600mm / 4 LIS
TS-E 24mm f/3.5L
EF 35mmm f/1.4L
no i ciagle wierze ze kiedys zrobia cos szerokiego co bedzie warte uwagi i pieniedzy ktore za to beda chcieli.
...