Tutaj to powinienes od rzadu wymagac realiow zarobkowych a nie cen od Canona.Zamieszczone przez Pikczer
Tutaj to powinienes od rzadu wymagac realiow zarobkowych a nie cen od Canona.Zamieszczone przez Pikczer
...
Kazdy ma swoje marzenia i... ja wole marzyc o rzeczach choc troche realnych ;-)Zamieszczone przez KuchateK
- iso w wizjerze
- korekcja +/- 3EV w krokach takich jak jest (akustyk: w 20D do wyboru czy 1/3 czy 1/2 )
- 8 kl/sek i bufor powiedzmy na ~30 klatek (profilaktycznie ;-) tak zeby sie nie zapychal)
- matryca FF (w koncu trzeba bedzie nawet do telefonow komorkowych wlozyc FF ;-) )
- definiowane pokretla w C.F.
- i moze tak jak w d200 sterowanie wbudowana lampa lampami systemowymi
- zwiekszenie rozpietosci tonalnej w cieniach
- i wogole oprogramowanie w stylu GNU
i jescze zeby sam na plenery jezdzil i przwywozil piekne zdjecia![]()
NO tutaj sie nie zgodze absolutnie!!! Plenery to sama przyjemność i esencja fotografii, a jak sie uda jeszcze cos ładnego przywieść "no to palce lizać"Zamieszczone przez Jac
Pozdrowki
Paweł
EOS 5D | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0L | 24-105IS/4.0L | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EX
A slyszeliscie ploty o nowej serii 1 za okolo $5K, 22MP i 5fps?
Nowa generacja procesora, przejdzie pozniej do innych aparatow. Niezly odlot.
Ja bym chcial cos jak mini 1D MkII N, wielkosc 30D i crop,
ale lepszy AF. Pewnie nigdy nie powstanie....
wiem. w 10D tez. ale w 10-tce drabinka ma kroki 1/2 a w 20D juz 1/3. dla mnie to pierwsze rozwiazanie jest wygodniejsze i czytelniejsze, bo pracuje ze skokiem 1/2 - mniej krecenia i "normalniej" pracuje sie z Sonnarem.Zamieszczone przez Jac
no ja sie zdeklaruje zeby zawozicZamieszczone przez Jac
![]()
no to musze cie zmartwic, bo predzej sam aparat pojedzie w plener niz bedzie ISO w wizjerzeZamieszczone przez Paweł Grabowski
- ja tez lubie wstawac w nocy i jechac gdzies na wschod slonca, zeby przywiesc Tą jedna fotke. gdyby nie ta praca ehhh
Jac - ISO w wizjerze juz prawie jest , tylko na chwile sie wprawdzie pojawia w 5D i 30D ale Wielki Canon dba o to aby nam sie w glowach nie poprzewracalo :-). A na wschod slonca zawsze warto wstac, o ile jest ladny ;-).
Pozdro
EOS 5D | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0L | 24-105IS/4.0L | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EX