Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 53 z 53

Wątek: następca 30D co chcielibyscie w nim zobaczyć

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Ja sprawdzam po numerkach na a.net ;-)
    ale jak w Monino zrobilem kilkaset zdjeć to po latach mam kłopoty by zidentyfikować czy ta antenka, kółko czy luczek jest od Tu16 czy La128 - bo jak ci ludzie zaczynaja w kadr włazić to by nie tracić czasu pstrykasz to co akurat jest niezasłonięte :-(

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Broncobilly
    ale jak w Monino zrobilem kilkaset zdjeć to po latach mam kłopoty by zidentyfikować czy ta antenka, kółko czy luczek jest od Tu16 czy La128 - bo jak ci ludzie zaczynaja w kadr włazić to by nie tracić czasu pstrykasz to co akurat jest niezasłonięte :-(
    Dlatego w takich warunkach ja staram się co jakiś czas pstrykać coś, co pozwala potem na identyfikację. W końcu mając kawałek ogona z numerkiem, do kabiny w tym samym kolorze go dopasujesz Dogrywanie tu komentarzy głosowych to by była IMHO strata (cennego w tych warunkach) czasu.

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Dlatego w takich warunkach ja staram się co jakiś czas pstrykać coś, co pozwala potem na identyfikację. W końcu mając kawałek ogona z numerkiem, do kabiny w tym samym kolorze go dopasujesz Dogrywanie tu komentarzy głosowych to by była IMHO strata (cennego w tych warunkach) czasu.
    to były czasy kliszaków i zasze istaniała obawa ze klatek nie styknie :-( W dobie cyfry jest już trochę łatwiej ale chociażby 5 sek nagranie by mi bardzo pomogło w wielu sytuacjach - z wiekiem coraz trudniej mi czyjś pysk do nazwiska dopasować (z blaszakami jeszcze sobie jakoś od biedy radzę )

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów