Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: Przejście na system Canona...

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar rysib
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie Odp: Przejście na system Canona...

Cytat Zamieszczone przez Franco_21 Zobacz posta
    Czego się obawiam - 11 pól AF w 6D w tym tylko jeden krzyżowy... pytanie jak działa środkowy w trudnych warunkach oświetleniowych, i jak działają pozostałe w normalnych warunkach?
    Jak jest z ergonomią 6D przy dłuższej pracy w zmiennych warunkach?
    Nie lubie odsyłać do przydługich wątków, ale tutaj polecam TEN

Cytat Zamieszczone przez Franco_21 Zobacz posta
    Co fotografuje - Głównie są to reportaże z uroczystości patriotyczno-kościelnych, wydarzeń społeczno-kulturalnych, koncerty, sport (ale w wydaniu amatorskim) oraz dokumentuje życie swojej miejscowości...
    W tym roku na paru weselach byłem z kolegą filmującym uroczystości z tym związane właśnie 6D. W ciemnych warunkach bawiłem się tym sprzętem i muszę powiedzieć, że AF lepiej się spisywał w ciemnicy (porównując do 5D MKII). Wiec podejrzewam, że dla Twoich zastosowań będzie wystarczający też i to z zapasem. Sport amatorski to i 5D spisywał mi się (choć nie perfekcyjnie ). W 6D opóźnienie migawki jest dużo mniejsze niż w drugiej piątce, więc będzie tylko lepiej.
    Więcej mogą Ci jedynie odpowiedzieć koledzy mający do czynienia na codzień z tymi aparatami. Mi wydaje się że zestaw 5D III i 6D będzie w 100% odpowiedni.
    Ostatnio edytowane przez Merde ; 10-09-2014 o 13:47
    Pozdrawiam Rysiek

Uprawnienia umieszczania postów