Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Canon 5d mark III + analogowe szkła = problem

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Canon 5d mark III + analogowe szkła = problem

1. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi Ani w Canon Polska ani w serwisie na Żytniej nie dowiedziałem się tyle co od Was, ba, tam nie dowiedziałem się nic.
    2. Adawro, dzeej - macie rację. Zakleiłem czip w Samyangu i elektronika się uspokoiła, połowiczne rozwiązanie mojego problemu, ale to już coś Jednakże nie wiem już czy obwiniać czipy czy body, bo w zasadzie kolega z tą samą puszką nie ma takich problemów a czipy nie działały dwa i nie wiem czy kupno nowego coś zmieni, tym bardziej, że wolałbym nie ingerować w fabrycznie montowany zestaw w Samyangu... A body nie można jakoś, hm, skalibrować pod te przejściówki w serwisie?
    3. Mkamelg, coś innego miałem na myśli wymieniając na początku stare szkła, pierwszy pierwszy podpięty był Samyang i od razu efekt wariacji, natomiast hard reset może ostatecznie wolałbym, żeby zrobił mi serwis, póki aparacik na gwarancji, jak zamkniemy temat to jeszcze do nich zadzwonię co o tym myślą w obliczu sprawdzonych informacji, bynajmniej nie od nich uzyskanych. Dzięki!
    Ostatnio edytowane przez deiformis ; 11-09-2014 o 11:44

Uprawnienia umieszczania postów