Pokaż wyniki od 1 do 10 z 63

Wątek: Oszust obecny na OLX.pl

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Oszust obecny na OLX.pl

Cytat Zamieszczone przez p0lish Zobacz posta
    jak można się na to nabrać. to jest dla mnie niepojęte.
    Dla mnie też prawdę rzekłszy. Miałem do czynienia z takimi ofertami. Krótkie żołnierskie stwierdzenie; jak tylko kwota pojawi się na koncie to natychmiast wysyłka, z reguły zamykały sprawę.
    Raz gość był namolny i wysyłał mi potwierdzenia potwierdzeń, certyfikaty i uwiarygodnienia, no to mu powiedziałem że nie ma sprawy, sprzęt jest spakowany i mogę mu wysłać zdjęcie paczki gotowej do wysyłki nawet przy drzwiach . Nie wiem czemu ale chyba miał słabe poczucie humoru bo zamiast pieniędzy dostałem bluzgi .

A i ci ludzie mają zawsze jakieś nieprawdopodobne kłopoty z przelewami . To im coś nie przeszło, proszą jeszcze raz o numer konta, coś jest nie tak z internetem, z serwisem bankowym; lista nieszczęść które ich spotyka jest długa i barwna ale jedno jest wspólne niemoc w zrealizowaniu przelewu. To powinien być bardzo czytelny sygnał że coś jest nie tak.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 11-09-2014 o 00:19
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów