@Qbańczyk
W tym pochmurnym i ciemnym czasie musisz zmienić tematykę zdjęć. Jesień/zima to dobry okres np. na nagie ciała przy kominku. 6D ma świetne wysokie ISO i bardzo dobry centralny AF (podobno czuły do -3EV). Sprawdzi się doskonale
A tak bardziej serio. Każdy okres jest dobry żeby kupić sobie aparat![]()
Miłego dniamoja www
Kupiłem za 5600zł z pakietem LR+Premiere, który jeśli nie potrzebujesz możesz sprzedać za nim. 200zł co daje kwotę 5400złMogę przesłać szczegóły na priv. Chociaż ameryki nie odkryję bo są to ogólnodostępne oferty z alledrogo.
Miłego dniamoja www
Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 10-09-2014 o 15:44
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Prawdę pisząc nie wiem nad czym się zastanawiać. Jakiś czas temu kupiłem za 6000 koła stacjonarnie, bez wysyłek, z macaniem. Obecnie cena w tym samym miejscu wynosi 5899 pln. Różnica można powiedzieć żadna.
Jakby ktoś jeszcze nie zauważył, Canon nie zwykł 'obniżać' cen. Albo wycofuje produkt wprowadzając następcę, albo cena jest można powiedzieć konstans, bo obniżka ceny body przy kwocie 6000 pln o 100pln to można śmiało napisać, że inflacyjna różnica, kursu USD do EUR i PLN.
Ja tak samo brałbym wtedy jak dziś. Nie ma na co czekać, cena o 50% na pewno nie spadnie![]()
Od czasu kiedy ja kupilem (marzec 2013), stanial o 500zl, ale pewnie na dalsza znizke nie ma co liczyc