puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
public.fotki.com/janusz-pawlak/
Nie bardzo jest na co czekać. Raczej poszukać możliwie tanio i dobrze![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Zamówione.
Dzisiaj odbiór w cy...e.pl - za taka kasę to trzeba pomacać.
Dziękuje za odzew.
brał ktoś na raty?
Dla niektórych się dopiero zaczyna, ja akurat najwięcej zdjęć robię zimą. Jesień to chyba najbardziej kolorowa pora roku u nas więc nie obawiałbym się braku tematów.
Też tak mi się do dzisiaj wydawało.
No to właśnie jest po Premierze.......
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Stoję dokładnie przed takim samym dylematem. W zasadzie też jestem zdecydowany na zakup, w tym samym sklepie, i tak się zastanawiam nad formą zakupu - niby masz rację, że za taką cenę trzeba pomacać, ale z drugiej strony zastanawiam się czy nie lepiej zamówić z odbiorem w domu? Wtedy na spokojnie można w domu wszystko przetestować delikatnie i gdyby coś było nie tak, przysługuję nam 10 dni na zwrot bez podania przyczyny.
Ja od tygodnia jestem szczesliwym nabywca. Od paru miesiecy chcialem to body zakupic tak by moje 50D przeszlo juz na zasluzony odpoczynek. Jednak caly czas jak nie brakowalo gotowki to ceny nie byly optymistyczne. W koncu kupilem czesciowo za gotowke czesciowo na raty. O tyle dobrze ze bez zadnego oprocentowania, ubezpieczenia i innych oszustw. W komplecie jeszcze z pakietem Adobe wiec jestem w pelni zadowolony. A zdjeciabajka
C6D/C50D | C24-70.2.8 | C50/1.8 | C70-200/2.8L