Pokaż wyniki od 1 do 10 z 213

Wątek: [przemo-lukas] Fotografia przyrodnicza. Tylko szkła manualne.

Mieszany widok

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Domyślnie Odp: [przemo-lukas] Fotografia przyrodnicza. Tylko szkła manualne.

Cytat Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
    Body to 7D. Obiektywy to kilka manuali. Vivitar 28, Auto revuenon 55/1.4, Biometar 80/2.8, Industar 61ł/mc, Sigma 200/3.5 macro.
    Byłem pewien, że masz ff...

Cytat Zamieszczone przez słowiczek Zobacz posta
    Byłem pewien, że masz ff...
    A to słaby szumofon.
    Taka anegdota. Byłem w pewnej społeczności (przykro mówić, ale posiadaczy jedynie słusznej marki na "c"). Dopóki nie odzywałem się i nie mówiłem czym fotografuję miałem dużo "plusów". Ale raz właścicielowi wspomniałem, że jeśli doświetla lampą (w tym konkretnym przypadku) nie musi ustawiać tak wysokich czułości bo są widoczne duże szumy - no cóż. Zacząłem też "chwalić się jaka jest szklarnia "makro". Jakoś w niewytłumaczalny dla mnie sposób ilość komentarzy i "plusów" spadła niemalże do zera. Życie.
    Ostatnio edytowane przez przemo-lukas ; 25-09-2014 o 11:21

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Cytat Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
    A to słaby szumofon.
    Taka anegdota. Byłem w pewnej społeczności (przykro mówić, ale posiadaczy jedynie słusznej marki na "c"). Dopóki nie odzywałem się i nie mówiłem czym fotografuję miałem dużo "plusów". Ale raz właścicielowi wspomniałem, że jeśli doświetla lampą (w tym konkretnym przypadku) nie musi ustawiać tak wysokich czułości bo są widoczne duże szumy - no cóż. Zacząłem też "chwalić się jaka jest szklarnia "makro". Jakoś w niewytłumaczalny dla mnie sposób ilość komentarzy i "plusów" spadła niemalże do zera. Życie.
    Mój jest słabszy i jednocześnie dla mnie wystarczający,ma wszystko, czego potrzebowałem, tzn gdybym miał więcej pln kupiłym 50d, ale nie narzekam, jest ok

Uprawnienia umieszczania postów