Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Torba na rower, na kierownicę.

Domyślnie Torba na rower, na kierownicę.

Szukam torby, którą mogę powiesić na kierownicy roweru.
    Do torby ma się zmieścić EOS 50d z gripem oraz 17-40 4L z osłoną p-słoneczną.
    Powinna mieć jeszcze jakieś kieszonki na różności.
    Umocowana na sztywno. Koszyk odpada. Słaba amortyzacja i zbyt łatwy dostęp.
    Są takie?
    Budżet do 100 zł.
    Tu była zakazana reklama

Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
    Zejdź z chodnika !!!

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Domyślnie Odp: Torba na rower, na kierownicę.

"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Sorry za ordynarny link, ale to jest akurat sklep w którym czasem osobiście odbieram zakupy...
    Torby fotograficzne - Sklep Rowerowy SZUMGUM - rowery, części rowerowe i akcesoria rowerowe.
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

W czym nosić sprzęt - część II.
    107 stron....
    Plecaka nie chcę.
    Tu była zakazana reklama

Zejdź z chodnika !!!

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    Zdecydowanie mały plecaczek jest lepszy pod względem amortyzacji i mobilności. W lecie oczywiście trzeba jeździć trochę wolniej, bo plecy się pocą.
    Ostatnio modne z bocznym dostępem: PLECAK FOTOGRAFICZNY FOTO NA AKCESORIA N200 Wawa (4529668882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Jest oddzielna komora u góry i pelerynka od deszczu. Szukać czegoś podobnego.
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Bywalec
    Miasto
    Śląsk i Zagłębie

Bezpiecznie jest nosić np. Topload na szelkach z przodu na piersiach. Nie wiem jak to się może u kobiet sprawować z uwagi na biust, ale ja tak często jeżdżę. Na kierownicę mam też torbę Sport Arsenal w wersji SNC ( całoroczna turystyka)- przyzwoite mocowanie na zatrzask, tyle że w góry np, to już nie bardzo, ale na szosę jak znalazł. Znajdziesz ich stronę w sieci, jest polski przedstawiciel.
    pozdrawiam

Przemek

Nie jeżdźę terenowo, raczej spokojnie i po płaskim. Czasem zdarzy mi sie zjechać w las i jakieś gąszcze ale tam jadę powoli. Mam typowego kanapowca, a nie wyczynową maszynę
    Plecak mnie nie interesuje, nie lubię jak mnie coś dogrzewa. Nie jest dla mnie problemem stanąć i zrobić zdjęcie. Jestem w stanie nawet przejść się kawałek piechotą prowadząc rower
    Tu była zakazana reklama

Zejdź z chodnika !!!

Cytat Zamieszczone przez agaj666 Zobacz posta
    Nie jeżdźę terenowo, raczej spokojnie i po płaskim. Czasem zdarzy mi sie zjechać w las i jakieś gąszcze ale tam jadę powoli. Mam typowego kanapowca, a nie wyczynową maszynę
    Plecak mnie nie interesuje, nie lubię jak mnie coś dogrzewa. Nie jest dla mnie problemem stanąć i zrobić zdjęcie. Jestem w stanie nawet przejść się kawałek piechotą prowadząc rower
    Masz swoje preferencje i pewnie Cię nie przekonam.
    Ja jednak wolę na rowerze plecak, bo polskie płaksie (od krawężników i dziur) drogi są trochę kłopotliwe dla rowerzystów i sprzęt jednak trochę się wytrzęsie. No i zawsze aparat mam przy sobie, bez konieczności prowadzenia roweru w tłumie ludzi.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez przemo_k Zobacz posta
    Bezpiecznie jest nosić np. Topload na szelkach z przodu na piersiach. Nie wiem jak to się może u kobiet sprawować z uwagi na biust ...
    Dobre! Ale trochę dwuznaczne .
    Biust jest akurat atutem i atrakcyjna dziewczyna nie ma z nim kłopotu.
    Aparacik nosi adorator i jest OK. Jak trzeba, to i całą walizę sprzętu .
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Bywalec
    Miasto
    Śląsk i Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez agaj666 Zobacz posta
    No to spokojnie Sport Arsenal.
    Nie wiem ile ona teraz kosztuje, ale czasem warto przekroczyć budżet, żeby nie być potem stratnym jak coś się urwie itp.
    pozdrawiam

Przemek

Uprawnienia umieszczania postów