no to rozmiar wybrany, teraz tylko pytanie czy brac 5in1 czy odpuscic se i wziac bialo-srebrna?
checiu a jak z jakoscia? Jak na nich siadasz na schodach to chyba sie nie rozrywaja?
no to rozmiar wybrany, teraz tylko pytanie czy brac 5in1 czy odpuscic se i wziac bialo-srebrna?
checiu a jak z jakoscia? Jak na nich siadasz na schodach to chyba sie nie rozrywaja?
e tam - generalnie do siadadania to daje zlozone w pokrowcu - i widzialem ze nie tylko ja stosuje taki patent
co do tego 5 w 1 - nie wiem czy jest sens. Według mnie to chyba bialo srebrna jest najlepsza - złota troche za bardzo ociepla kolorystyke wg mnie - choc pewnie w niektorych zastosowaniach bedzie lepiej. Ja uzywam 2w1 bialo srebrnej - zastanawiam sie jeszcze nad takim rozpraszaczem do swiatla bo czasem to by mi bylo potrzebne i chyba bedzie to kolejny zakup po zdalnych wyzwalaczach lamp w jaki zainwestuje
a co do trwalosci - to generalnie 2 sezon juz je mam i jakos sie nie sypia - a czasem i do lezenia na trawie z tego sie niezly kocyk robi :P tylko troche trzeba maskowac potem albo robic ujecie zeby blendy nie bylo widac. nie jezdze nimi do asfalcie czy kamieniach z mlodymi na nimi lezacymi, tylko klade w jednym miejscu i jest gitara. poza tym te 100 pln raz na rok dwa to nie jest jakis mega wydatek.
I właśnie dlatego polecam 'sunlight' - czyli mieszanka srebra ze złotem.
Srebrna często świeci za mocno, biała za słabo, dodatkowo gdy w słoneczny dzień postawimy modelkę w cieniu i chcemy doświetlać ją spoza cienia - to doświetlenie czy to białym czy srebrnym da nienaturalny odcień (jasnosiny) na twarzy, a złota rzeczywiście za mocno "przypieka" ... stąd, po testach, przekonałem się do koloru sunlight właśnie.