nie kumam. przeciż skręcam ją jak napisałeś i są 2!
??? trzymam ją na końcach (patrząc wzdłuż - jedna ręka na jednym końcu druga na drugim) i skęcam... nijak nie wychodzi 3 - o 4 nie wspominając
nie kumam. przeciż skręcam ją jak napisałeś i są 2!
??? trzymam ją na końcach (patrząc wzdłuż - jedna ręka na jednym końcu druga na drugim) i skęcam... nijak nie wychodzi 3 - o 4 nie wspominając
Foto Epoka
foto Epoka - musisz probowac... nie ma takiego coumie to skladac za kazdym razem. Zaleznie od tego jak ci sie druty wygna albo sie uda albo nie Przepis podany wyzej jest prawidowy.
jakiś sposób musi na to być, bo przy tyyyyyyylu próbach jeszcze ani razu się nie udało.
Co prawda blondynka jestem
Foto Epoka
nie zbliżając dłoni do siebie skręcaj dalejżeby przekroczyc jeden obrót - wtedy pójdzie na 3
Zrobilem kilka fotek jak taka blende skladac.Prosze mi wybaczyc za ich jakosc. Niemoglem znalezc stopki od satywu a i babrac mi sie nie chcialo jz ustawianeiem wszytkiegho jako ze jestem chory i z goraczka ( w kazdym badz razie:
Lapiemy blende w ten sposob:
Skrecamy ja w przeciwne strony:
Jeden z bokow wkladamy w srodek:
I otrzymujemy cos takiego:
postaram sie dzis wrzucic filmik, wytrwaj
edit: uprzedzily mnie chlopaki, jak zdjatka nie pomoga, daj znac.
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
crater - jak na razie W I EL K I E dzięki za piękny instruktaż - jeszcze go nie przetestowałam - jak tylko dorwę się do blendy przetestuję kierując się Twoimi wskazówkami - mam nadzieję że się uda
w taki sposób jak pokazałeś jeszcze nie próbowałam i widzę że wiesz o co chodzi
-jesteś moim ekspertem blendowym
rysiaczek - dzięki za chęć pomocy, jak nie dam rady z tymi fotami to zapukam do Ciebie z prośbą o film.
Odezwę się wieczorem
Foto Epoka
A widze, ze nie tylko ja mialem problemy ze skladaniem tego dziadostwa
Mi z pokrowca tez takie bydle wielkie wyskoczylo zanim zdazylem zobaczyc jak to sie sklada, bita godzine sie meczylem nad zlozeniem i powiem Wam, ze powinni zapodac takie cwiczenia na fitnes, zadne stepery i inne takie, gdy wreszcie mi sie udalo bylem caly mokry, ale jakze szczesliwy. Pozniej potrenowalem skladanie pare razy.
Ale najsmieszniejsze bylo to, ze pozniej mialem przerwe i znow musialem potrenowac, teraz na szczescie krocej
Ostatnio edytowane przez BelYaal ; 29-06-2007 o 10:17