A od kiedy działają (ogólnie, nie tylko w Polsce)?
A od kiedy działają (ogólnie, nie tylko w Polsce)?
Znalazłem ich na Alledrogo,zastanawiam się nad Tamronem 150-600,mają sporo taniej niż w innych sklepach i w sumie 1500 pozytywów,a teraz to mi namieszaliscie![]()
Jezu, ale jęki. Macie taniej to jeszcze chcecie szybciej. Byle teraz, zaraz. Cierpliwość w cenie.
zakup na alle od takiego sprzedawcy to jedyna opcja wg mnie - z racji ochrony przez POK
ochrona działa z tego co pamiętam do 10kzł, większych zakupów bym nie zrobił osobiście...
Co z tego, że taniej skoro przed zakupem piszą mi, że przesyłka będzie za 2tyg u mnie a po 3tyg czekania nie mam nawet numeru paczki do śledzenia, nie odpisują na kilka maili, nie można się dodzwonić. Wpłacone 5tys na jakieś konto w HonkKongu i zero reakcji z ich strony - po to jest chyba forum i ten temat (valuebasket.pl) aby wydawać opinie na temat zakupów w tym sklepie i wyrażania swoich doświadczeń z nimi. Wyraziłem swoje doświadczenia aby inni wiedzieli jak jest lub jak może być. Zadałem pytanie na które mi nikt nie odpowiedzial, więc kiedy sam otrzymałem odpowiedź to się tą wiadomością podzieliłem - pewnie nie tylko ja w tym miesiącu robiłem tam zakupy i czekam na paczkę beż żadnej wiedzy gdzie jest i czy do mnie przyjdzie. Nie lament tylko informacja dla innych i opis własnego doświadczenia.
Jest już sezon przedświąteczny i dostawa czegokolwiek skądkolwiek dokądkolwiek trwa dłużej.
Ostatnio edytowane przez becekpl ; 26-11-2015 o 09:10
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
nie sposób nie zgodzić się z argumentacją kolegi pana. kolegi![]()
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!